„Sony“ patyliukais pristatė nebrangų telefoną: pademonstruotas „Xperia 10 III Lite“ modelis

Lukas Snarskis

2021-08-21, 13:30 (atnaujinta 2021-09-09, 01:34)

0 komentarų
„Sony“ patyliukais pristatė nebrangų telefoną: pademonstruotas „Xperia 10 III Lite“ modelis

Japonijos milžinė „Sony“ šių metų balandžio mėnesį pademonstravo „Xperia 10 III“ įrenginį, o šiandien, visiškai netikėtai, buvo pademonstruotas ir gerokai pigesnis šios serijos išmanusis telefonas. Vietinėje rinkoje, kompanijos atstovai pristatė naująjį „Sony Xperia 10 III Lite“.

Naujasis „Sony“ produktas pasižymi labai panašiomis specifikacijomis kaip ir jo pirmtakas, o pagrindinis skirtumas – kiek mažesnė vidinė atmintinė, kurios talpa „Lite“ modelyje sieks 64 GB. Standartinis modelis pirkėjams siūlo 128 GB. Operatyviosios (RAM) atminties kiekis išlieka toks pats – 6 GB. Dar vienas skirtumas „Xperia 10 III Lite“ modelyje – palaikoma tik viena SIM kortelė. Tiesa, yra galimybė panaudoti eSIM.

„Sony Xperia 10 III Lite“ kainuos maždaug 365 eurus, kuomet „Xperia 10 III“ kaina siekia beveik 400 eurų. Nors kainos skirtumas ir nėra ženklus, tačiau tiems, kuriems nereikia daugybės vidinės atminties – tai dėmesio vertas pasiūlymas. Pažvelkime į likusias specifikacijas.

Visų pirma, „Lite“ modelis turės 6 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 690“ procesorius, o taip pat ir 4500 mAh talpos baterija su 30W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog ši „Sony“ naujiena yra atspari dulkėms ir vandeniui, ką liudija IP68 saugumo sertifikatas.

„Sony Xperia 10 III Lite“ turės ir tokias pačias kameras, kaip ir šio modelio pirmtakas. Tai reiškia, kad nugarėlėje rasime trigubą kamerą – pagrindinis objektyvas bus 12 MP, o greta – 8 MP teleobjektyvas bei tokios pat raiškos plataus kampo sensorius. Priekinėje išmaniojo dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Pirkėjai šią „Sony“ naujieną galės įsigyti juodos, baltos, mėlynos arba rausvos spalvos. Kaip jau minėjome, „Xperia 10 III Lite“ kaina sieks maždaug 365 eurus. Tiesa, bent jau kol kas šis modelis bus prieinamas tik Japonijos rinkoje, o gamintojas informacijos apie jo pasiekiamumą kituose regionuose nepateikia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas