„Sony“ ruošia mobilios fotografijos revoliuciją? Pasirodė naujojo „Xperia“ modelio anonsas, atskleidžiama keletas savybių

„Sony“ ruošia mobilios fotografijos revoliuciją? Pasirodė naujojo „Xperia“ modelio anonsas, atskleidžiama keletas savybių

Japonijos milžinės „Sony“ telefonų padalinys buvo ganėtinai tylus, o paskutinės naujienos mus pasiekė rugpjūčio mėnesį. Iki šiandien, bendrovės stovykla neturėjo visiškai jokių naujienų, kurios būtų susijusios su išmaniaisiais telefonais. Žinoma, galima būtų paminėti pristatymą Japonijoje, kurio metu buvo pademonstruotas „Xperia 10 III Lite“ modelis, tačiau ir pastarasis buvo bandomas nuslėpti.

Prieš daugiau nei savaitė paaiškėjo, jog situacija keičiasi, mat kompanijos atstovai oficialiai paskelbė apie artėjantį renginį. „Sony“ jungiasi prie krūvos kitų kompanijų ir jau visai netrukus, spalio 26 dieną, ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną. Pristatymas įvyks lietuviams ne itin patogiu metu – 6 val. ryto Lietuvos laiku.

Ir nors iki šiol nėra žinoma kokį išmanųjį telefoną ketina pristatyti „Sony“ atstovai, tačiau japonai jau pradėjo anonsuoti savo naujieną. Prieš keletą dienų buvo išplatintas vaizdo įrašas, kuriame profesionalūs fotografai negaili pagyrų senesniems „Xperia“ modeliams. Negana to, įrašo pabaigoje paminima, jog artėja naujo „Xperia“ modelio pristatymas. Neabejojama, kad „Sony“ naujiena ir vėl nudžiugins puikiomis fotografavimo savybėmis.

„Sony“ išplatinto vaizdo įrašo pabaigoje fotografas Philipas Bloomas teigia, kad tai yra geriausiai fotografuojantis telefonas kokį jam teko naudoti, o taip pat paaiškėja, jog šis įrenginys turės ir specialų mygtuką, palengvinantį fotografavimą. Deja, tačiau jokios naujojo „Sony“ flagmano savybės nėra atskleidžiamos.

Viešoje erdvėje iki šiol nebuvo pasirodę jokių gandų apie japonų milžinę, todėl šiuo metu yra daugiau klausimų nei galimų atsakymų į juos. „Sony“ mobilusis padalinys jau ganėtinai ilgai nesidalino jokiomis naujienomis, o visos kompanijos prioritetas šiuo metu sutelktas į „PlayStation“ žaidimų kompiuterius, ausines, kameras ir pan.

Kaip jau minėjome, pristatymas įvyks jau spalio 26 dieną, todėl tikimasi, kad dar iki renginio pradžios turėtų paaiškėti daugiau detalių. „Sony“ kol kas nepateikia jokios užuominos, neskaitant „Xperia“ pavadinimo reklaminiame pranešime, tačiau netrukus viskas gali pasikeisti.

8 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Gintautas

Turiu žmonai paėmęs XZ2, savo jau du pakeičiau (Huawei P9, ir P20Pro ką tik pasirodžiusius buvau paėmęs), o jos kuo puikiausias, baterija puikiai tebelaiko, sparta tebėra didelė... Savo, ir baterijas keičiau, ir kameras, ir įkrovimo lizdą...

Robert

Sveiki . Aš visai nesuprantu komentaru apie japoniškus telefonus Sony . Tiesa pasakius yra vienas geriausių gamintojų ką esu naudojęs jau gal 10 metu naudoju įvairius Sony telefonus . Esu labai patenkintas ir lauksiu naujienų apie šio gamintojo naujovės.
Kiekvieno žmogaus skonio reikalas kokį gamintoją rinktis ir kokiu telefonu naudotis , bet Sony telefonus nereikia atidėti į paskutinės vietas . Jis Lietuvos rinkoje yra brangus , bet kokybė jo yra tikrai gera . Kamera , baterija ir visi kitokie parametrai yra tikrai aukščiausio lygio.

Gediminas

Niekas sony telefonų nebeišgelbės. Viena kartą užleidus pozicijas šiame biznyje dar niekam nepavyko jų atsikovoti. Pavyzdžių pilna-LG, Motorola, Asus, One plus, Le eco ir t.t.

Joo

Su pi stas marketingas ir reklama,sony telefonai paskutinis su das,pats pirkau ir isitikinau.Kas netiki pirkit ir pamatysit.

Q

Sony naudoju dar nuo 'Sony Ericsson' laiku, todel su tamstos nuomone visiskai nesutinku.. 🙂
Aisku, negaliu teisti, nes neaisku kokiai paskirciai Jus naudojot savo sony ir kokie Jusu reikalavimai telefonui, jei jau tokie kategoriski nusistatymai pries juos. 🙂 Taip, kai kurie sony savo dizainu siek tiek nuvyle, bet visa kita - jokiu priekaistu. 🙂 Manyciau, kad Lietuvoj per mazas susidomejimas siais telefonais ir jie per daug nuvertinti, nes visi vaikosi Samsung, Apple ir kitu pagrindiniu prekiniu zenklu.
Kalbant apie 26d. Asmeniskai - laukiamiausias pristatymas siais metais, ziuresim. 👍

Nerijus

Geriausi telefonai. Naudoju Xperia 5 ir labai patenkintas. 👍

Wissen

Nu reik pamatys patys įvertins kam čia iškart neigiamai nuteikt, tau gal kažko nepatiko ar tikėjaisi, o kitam gal bus geras tai ko ieškojos. Aš ir visokiu turėjes, pvz. Kinu Huawei paliko gera įspūdi man, bet tik bana gavo kad ir negali normaliai su android gamint. Kievieno gamintojo produktas turi savo privalumu ir trūkumu. Asmeniškai man sony nieko tik kainos gal aukštokos ir pats rinkčiaus kažka iš google pixel arba kinu gamintojo oneplus, nes nesu bandes dar ir įdomu būtu išbandyt, nes oneplus 7t teko biški pamankyt,tai nieko visai, dabar geresniu išleide tai manau būtu dar smagiau. Išvis jei nori geros kameros kokios geriausia žiūret iš flagmanu, o jei kamera nėra svarbu tada žiuri kitu parametru ir nebūtina ten brangiausia imt

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas