„Sony“ ruošiasi perkelti mobilią fotografiją į kitą lygį: pasirodė pirmieji pranešimai apie naująjį „Xperia Pro-II“ flagmaną

Lukas Snarskis

2023-05-25, 07:16

0 komentarų

Japonijos milžinė „Sony“ neseniai pristatė naujus išmaniuosius telefonus. Kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „Xperia 1 V“ flagmaną, bet ir vidutinioką „Xperia 10 V“. Tačiau tai dar ne visos naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ ruošiasi perkelti mobilią fotografiją į kitą lygį: pasirodė pirmieji pranešimai apie naująjį „Xperia Pro-II“ flagmaną

Internete jau kalbama apie „Sony“ planus pristatyti pirmąjį sulenkiamą išmanųjį telefoną, tačiau tai dar ne viskas. 2021 metais bendrovė pristatė „Xperia Pro-I“ flagmaną, kurio pagrindinė stiprybė – fotografija.

Dabar jau kalbama ir apie tai, jog bendrovė ruošia prieš kone du metus pristatyto modelio įpėdinį. Naujausi pranešimai rodo, kad naujos kartos „Xperia Pro“ turės atnaujintą „Xperia 1 V“ kameros bloką su trimis „Exmor-T“ jutikliais.

Šaltinis iš Japonijos teigia, kad pagrindinis plataus kampo kameros jutiklis vėl bus 1 colio dydžio, o kitas šaltinis iš „Weibo“ sako, kad „Sony“ naudos naujus jutiklius visose trijose kamerose. Deja, nėra jokių konkrečių parametrų, kurie atitiktų naujausius informacijos nutekinimus.

Teigiama, kad „Xperia Pro-I“ įpėdinis šiais metais išleistas nebus, todėl šio, į fotografiją sukoncentruoto flagmano, gali tekti palaukti iki 2024 metų pradžios.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas