Sportinių automobilių gamintojas patvirtino oficialiai: partnerystė su „OnePlus“ baigta

Lukas Snarskis

2020-05-31, 15:45 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

2 komentarai (-ų)
Sportinių automobilių gamintojas patvirtino oficialiai: partnerystė su „OnePlus“ baigta

Internete jau kuris laikas sklandė kalbos, jog Kinijos kompanija „OnePlus“ gali nutraukti partnerystę su sportinių automobilių gamintoju „McLaren“. Apie tai jau rašėme anksčiau, o „Android Authority“ visai neseniai gavo oficialų patvirtinimą iš britų kompanijos atstovų, jog tarpusavio bendradarbiavimas yra nutrauktas.

Kaip skelbia „Android Authority“, šių dviejų kompanijų partnerystės sutartis baigė galioti, o naujas susitarimas nebuvo sudarytas. Tai reiškia, jog jokių konfliktų tarp „OnePlus“ ir „McLaren“ neįvyko ir partnerystės pabaigą lėmė pasibaigęs sutarties galiojimo terminas. Ši informacija paneigia ir pasirodžius gandus, kad tokie pokyčiai įvyko dėl „OnePlus“ pokyčių Europos regione, kur pradėta įmonės restruktūrizacija.

2018 metais „OnePlus” anonsavo „OnePlus 6T McLaren Edition” telefoną, kuris vainikavo Kinijos išmaniųjų telefonų startuolio ir britų superautomobilių gamintojo partnerystės pradžią. Po metų sekė kitas, dar įspūdingesnis telefonas - „OnePlus 7T Pro McLaren Edition” su dar geresnėmis specifikacijomis ir įspūdingesniu dizainu.

Prieš kelias savaites akylesni internautai pastebėjo šį galimą partnerystės iširimą. Internautai aptiko, jog „OnePlus” daugiau nebenurodoma kaip „McLaren” partneris 2020 metų F1 sezone. Apie tai paskelbė vienas „Reddit” tinklo vartotojų, o „XDA Developers” išsiaiškino, jog permainos įvyko dar kovo 29 dieną.

Kita vertus, jei laukėte „OnePlus 8T Pro McLaren Edition”, nebūtinai reiškia, kad teks nusivilti. Spekuliuojama, kad britų superautomobilių gamintoją pakeis kita automobilių markė, todėl greičiausiai ir toliau sulauksime vienokių ar kitokių specialių modelių.

2 komentarų

VaidasV

Jau turiu antrą oneplus telefoną ir džiaugiuosi kol kas. Kainos ir kokybės santykis tinakams.s

The Best Huawei!

Turėjau OnePlus 6T Mclaren Edition, bet labai nesidžiaugiau, spartus, stabilus išmanusis, bet kameros foto ir video nieko gero už tokią kainą, pardaviau, nusipirkau Huawei Mate 20PRO, super išmanusis visais atvėjais.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas