„Spotify” pokyčiai: po daugybės metų netikėtai pakeistas pagrindinis meniu

Ignas Petrikonis

2021-05-02, 16:10 (atnaujinta 2021-05-26, 10:38)

0 komentarų
„Spotify” pokyčiai: po daugybės metų netikėtai pakeistas pagrindinis meniu

„Spotify” klausymas daugeliui mūsų tokia pačia rutina, kaip puodelis kavos ar socialinių tinklų peržiūra vos tik pramerkus akis. Naudodami šią paslaugą muzikos klausomės vairuodami ar važiuodami viešuoju transportu, eidami pasivaikščioti ar netgi būdami duše. Taigi, labai nemaža tikimybė, kad neseniai pastebėjote, jog programėlės kūrėjai netikėtai pakeitė vieną pagrindinių aplikacijos skilčių - „Your Library”.

Naujos ir seno „Your Library” lango palyginimas

Naujasis asmeninės bibliotekos langas pirmiausia skirtas lengviau surasti išsaugotą ar anksčiau klausytą turinį. Dėl šios priežasties po „Liked Songs” atsirado tinklalaidėms skirtas „Your Episodes”. Taip pat lango viršuje atsirado greitieji filtrai, tokie kaip „Grojaraščiai”, „Atlikėjai”, „Albumai”, „Tinklalaidės” ir t.t. Jie leidžia vieno mygtuko paspaudimu surasti norimą turinį pagal kategoriją - anksčiau tam prireikdavo ne vieno ir ne dviejų spustelėjimų.

Taip pat vartotojai turinį galės rūšiuoti pagal abėcėlę, atlikėjo vardą arba grojimo datą. Be to atsirado galimybė matyti ne turinio plytelių sąrašą, bet ir tinklelį, kuriame albumų, dainų ar tinklalaidžių paveikslėliai bus kur kas didesni ir geriau įskaitomi. Visi šie pokyčiai papildo prieš kelias dienas pristatytą galimybę „Facebook” platformoje pasidalintų „Spotify” dainų klausytis nepalikus „Facebook” aplikacijos ar puslapio (apie tai plačiau skaitykite čia).

Naujasis „Your Library” langas bus prieinamas tik mokamą „Spotify” prenumeratą pasirinkusiems vartotojams ir juos turėtų pasiekti per kelias ateinančias dienas, jei dar nepasiekė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas