Sulaukėme oficialaus „Xiaomi“ patvirtinimo: karščiausios metų naujienos bus pristatytas jau visai netrukus, laukia mega renginys

Lukas Snarskis

2022-11-28, 11:00 (atnaujinta 2022-12-11, 15:50)

1 komentaras

2022 metams artėjant prie pabaigos – aiškėja vis daugiau bendrovių, kurios jau ruošia naujuosius flagmanus. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie „Samsung“ planus, o pastarąsias savaites nemažai kalbų sklinda ir apie „Xiaomi“ sumanymus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Sulaukėme oficialaus „Xiaomi“ patvirtinimo: karščiausios metų naujienos bus pristatytas jau visai netrukus, laukia mega renginys

Mes jau rašėme, jog „Xiaomi“ savo naujienas ketina pristatyti gruodžio 1 dieną, o šiandien tai buvo patvirtinta oficialiai. Kompanijos vadovas Lei Junas pasidalino reklaminiu plakatu, kuris patvirtino anksčiau skelbtą informaciją – gruodžio 1 dieną debiutuos naujieji „Xiaomi 13“ serijos telefonai, o kartu su jais – ir „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Renginio pradžia – 13:00 val. Lietuvos laiku.

„Xiaomi“ išplatino ir keletą reklaminių plakatų, kurie atskleidžia naujųjų išmaniųjų telefonų savybes. Jau žinoma, kad „Xiaomi 13“ serijos įrenginiai turės OLED ekranus su itin siaurais rėmeliais, o ekranas dengs net 93,3 proc. priekinės dalies. Patvirtinta ir tai, jog telefonai turės IP68 sertifikatą, kas liudija apie „Xiaomi 13“ atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Jau žinoma, jog „Xiaomi 13“ tikrai turės „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, o taip pat ir 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Galima matyti ir tai, jog telefone jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija su „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Priminsime, jog kiek anksčiau buvo pasirodę ir daugiau informacijos apie naujuosius „Xiaomi“ flagmanus.

„Xiaomi 13 Pro“ turės kiek užlenktus ekrano kraštus, o ekrano viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur bus montuojama asmenukių kamera. Jau žinoma, kad išmaniojo nugarėlėje turėtume rasti 1 colio „IMX989“ sensorių, kuris buvo įmontuotas „Xiaomi 12S Ultra“ modelyje. Pranešama, kad „13 Pro“ modelis taip pat turės dar dvi 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras – viena jų itin plataus kampo, o kita – teleobjektyvas. Išmaniojo telefono matmenys sieks 163 x 74,6 x 8,8 mm, o nugarėlėje esančio kamerų modelio storis bus apie 3 mm.

Kaip jau minėjome, pristatymo metu debiutuos ir naujoji „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta naudojant „Android 13“ operacinę sistemą. Daug informacijos apie ją kol kas nėra, tačiau jau žinoma, kad „Xiaomi“ ketina pašalinti reklamas, kurios erzindavo daugelį vartotojų.

Verta pastebėti ir tai, jog renginio metu debiutuos ir daugiau „Xiaomi“ produktų – tai naujasis „Watch S2“ išmanusis laikrodis, „Buds 4“ belaidžiai ausinukai, o taip pat ir pirmasis kompanijos stalinis kompiuteris, „Wi-Fi“ maršrutizatorius bei vaizdo projektorius. Kaip jau minėjome, pristatymas įvyks jau šį ketvirtadienį, gruodžio 1 dieną, o visą informaciją iš renginio rasite ir mūsų portale.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas