Sulenkiamas „Samsung“ flagmanas sulauks ilgai laukto patobulinimo: gamintojas jau šiemet gali išspręsti dvi didžiausias „Galaxy Fold“ problemas

Lukas Snarskis

2023-03-04, 08:21

1 komentaras

Technologijos niekada nestovi vietoje ir nuolat kinta, tobulėja, o senas pakeičia naujos. Taip yra ir su išmaniaisiais telefonais, kurie per pastaruosius metus žengė didžiulius žingsnius į priekį. Tai lėmė ir sulenkiamų įrenginių atsiradimas, kurie įgauna vis didesnį populiarumą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Sulenkiamas „Samsung“ flagmanas sulauks ilgai laukto patobulinimo: gamintojas jau šiemet gali išspręsti dvi didžiausias „Galaxy Fold“ problemas

Dabartinė sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė „Samsung“ 2022 metus pabaigė su kiek mažesniais tokio tipo įrenginių pardavimais, tačiau dabar aiškėja ką bendrovė planuoja šiemet. Antroje metų pusėje turėtų debiutuoti naujasis „Samsung Galaxy Fold5“, kuris pasiūlys nemažai naujovių, rodo naujausia informacija.

Šaltinių duomenimis, „Samsung“ jau testuoja naujos kartos sulenkim mechanizmą, kuris turėtų būti naudojamas šiemet pasirodančiame „Galaxy Fold5“ sulenkiamame telefone. Čia turėtų būti panaudotas sprendimas, kuris leidžia ašiai apsisukti vyrio viduje, o tai suteikia ir keletą privalumų. Visų pirma, tai sumažintų tarpą tarp dviejų dalių. Antra, turėtų sumažėti ir ekrano raukšlių matomumas.

Tokios naujienos nėra didelė staigmena. Naują sulenkimo mechanizmą „Samsung“ jau buvo pademonstravusi šių metų pradžioje, kuomet vyko „CES 2023“ technologijų paroda. Kalbos netilo ir po Las Vegase įvykusio renginio ir tai ne pirmas kartas, kuomet skirtingi šaltiniai teigia, jog „Samsung“ turėtų pasiūlyti gerokai patobulintą sulenkimo mechanizmą.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie tai, kad penktos kartos „Galaxy Fold“ modelis turės stylus palaikymą, o šis pieštukas dabar jau bus integruotas įrenginio korpuse. Toks sprendimas gali nulemti, jog išmanusis bus kiek storesnis nei anksčiau, tačiau pokyčiai turėtų suteikti daugiau patogumo, nes nebereikės ieškoti vietos, kur būtų galima padėti stylus, jis tiesiog turės vietą telefono korpuse.

„Samsung Galaxy Fold 5“ turėtų būti 6,5 mm storio, kuomet yra atlenktas, o išmaniojo telefono svoris sieks maždaug 275 gramus. Remiantis naujausiais duomenimis, sulenkiamas modelis turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 985 5G“ procesoriumi, kuris bus pristatytas antroje metų pusėje. Kol kas nėra daug informacijos apie šį mikroschemų rinkinį, tačiau yra žinoma, kad čia bus naudojama 4 nm architektūrą ir turėtų būti gerokai galingesnis nei „Snapdragon 8+ Gen 1“.

1 komentarų

Happy

Galėtų būti dar platesnis ekranas. Dabartinis suskleistas yra per siauras. Dabartinis originalus pieštuko dėklas leidžia patogiai laikyti telefoną viename delne pirštais užkabinus už dėkliuko. S Pen šiuo metu per didelis. Galėtų būti sumažintas. Blogai, kad skambučio metu filmavimas nutraukiamas.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas