Sulenkiamo „Xiaomi“ flagmano dar teks palaukti: aiškėja, kada gali būti pristatytas naujasis „Mix Fold 3“ modelis

Lukas Snarskis

2023-03-05, 16:59

1 komentaras

Išmaniųjų telefonų rinkoje pokyčių vis mažėja. Jeigu anksčiau gamintojai lenktyniaudavo kameros galimybėmis, vyko ir galios ar baterijų lenktynės, tai dabar tokių iššūkių mažiau. Nepaisant to, jau kuris laikas kuriami sulenkiami išmanieji, kuriems skiriamas vis didesnis ir didesnis dėmesys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Sulenkiamo „Xiaomi“ flagmano dar teks palaukti: aiškėja, kada gali būti pristatytas naujasis „Mix Fold 3“ modelis

Kinijos kompanija „Xiaomi“ jau yra pristačiusi du sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Iš pradžių bendrovė pademonstravo „Mix Fold“ modelį, o praėjusiais metais jis sulaukė atnaujinimo. Naujausia informacija rodo, jog naujasis „Xiaomi Mix Fold 3“ gali debiutuoti tik trečiojo šių metų ketvirčio metu.

Pranešama, jog „Xiaomi“ ketina laikytis panašaus principo kai ir praėjusiais metais, kuomet „Mix Fold 2“ modelis buvo pademonstruotas rugpjūčio mėnesį. Jau kalbama ir apie tai, jog naujas sulenkiamas flagmanas gali pasiūlyti po ekranu įmontuotą asmenukių kamerą, kuri būtų paslėpta po sulenkiamu OLED ekranu.

„Xiaomi Mix Fold 3“ modelis turėtų sulaukti atnaujinimų kamerų srityje. Pranešama, jog išmanusis telefonas nugarėlėje gali turėti periskopinį teleobjektyvą. Praėjusių metų variantas jau naudojo teleobjektyvą, kuris siūlė 8 MP raiškos vaizdo jutiklį su 2x optiniu priartinimu. Atnaujintas variantas turėtų leisti pasiūlyti geresnes optinio priartinimo galimybes, tačiau kokios jos bus – kol kas nėra žinoma.

Periskopiniai objektyvai telefonuose naudojami siekiant pasiūlyti geresnes priartinimo galimybes. Pavyzdžiui, „Xiaomi“ yra pristačiusi „Mi MIX 4“ išmanųjį telefoną, kuris su tokiu objektyvu leidžia mėgautis 5x optiniu priartinimu, o taip pat ir 50x hibridiniu. Panašių galimybių galima laukti ir naujajame „Xiaomi“ sulenkiamame flagmane. Tačiau tai ne vienintelė naujiena, kuri susijusi su būsimojo įrenginio kameromis.

Deja, tačiau kol kas tai yra visa informacija, kuri yra žinoma apie „Xiaomi Mix Fold 3“ išmanųjį telefoną. Analogiškas antros kartos modelis buvo pristatytas praėjusių metų rugpjūtį, o trečios kartos „Mix Fold“ modelio galima laukti panašiu laiku.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas