Sulenkiamų telefonų rinkoje darosi karšta: „Motorola“ ketina pristatyti trečios kartos „Razr“ modelį su esminiais patobulinimais

Sulenkiamų telefonų rinkoje darosi karšta: „Motorola“ ketina pristatyti trečios kartos „Razr“ modelį su esminiais patobulinimais

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinka darosi vis įdomesnė. Vis daugiau bendrovių pristato savo sulenkiamus ar atlenkiamus įrenginius, o visai neseniai tai padarė ir „Huawei“, pristatydama naująjį „P50 Pocket“ modelį. Dabar aiškėja, kad jau trečiąjį panašaus tipo produktą ketina pristatyti ir „Motorola“.

„Motorola“ buvo viena pirmųjų kompanijų, pristačiusių atlenkiamą išmanųjį telefoną. 2019 metais bendrovė pademonstravo „Razr“ modelį, kuris 2020 metais sulaukė atnaujinimo. Dabar aiškėja, jog gamintojas ruošia jau trečios kartos „Razr“ modelį.

Kinijos rinkai skirtame socialiniame tinkle „Weibo“ informacija apie tai pasidalino „Lenovo“, kuri ir valdo „Motorola“, vadovų. Pastarasis patikino, jog naujasis „Razr“ galės pasiūlyti gerokai pažangesnį veikimą bei pirkėjus pasieks su patobulinta vartotojo sąsaja. Negana to, teigiama, kad išmanusis telefonas išsiskirs ir gerokai patrauklesniu dizainu.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „Motorola Razr“ iš pradžių turėtų debiutuoti Kinijoje, o tik vėliau pasiekti ir kitas rinkas. Tai būtų savotiška naujiena, nes ankstesniais metais šis įrenginys debiutuodavo pasaulinėje rinkoje. Tikėtina, kad tam nemažai įtakos gali turėti vis didėjantis sulenkiamų telefonų populiarumas Kinijoje, o „Motorola“ nenori atsilikti nuo šios mados.

Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie naująjį „Razr“ nėra. Kaip bebūtų, artimiausiu metu gali paaiškėti ir daugiau šio įrenginio savybių, o apie tai mes jus būtinai informuosime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas