„Tele2“ įsteigė nuotolinį kontaktų centrą: suburta komanda telefonu ir elektroniniais kanalais aptarnaus visus klientus

Pranešimas spaudai

2021-10-17, 13:00

0 komentarų
„Tele2“ įsteigė nuotolinį kontaktų centrą: suburta komanda telefonu ir elektroniniais kanalais aptarnaus visus klientus

Šią savaitę darbą pradėjo naujas, jau trečiasis nuosavas mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ kontaktų centro padalinys. Klaipėdoje startavusi komanda buvo apmokyta nuotoliniu būdu ir visi jos nariai dirbs iš namų.

Naujai suburta komanda telefonu ir elektroniniais kanalais aptarnaus visus operatoriaus klientus: privačius, verslo bei naudojančius išankstinio apmokėjimo paslaugą „Pildyk“.

„Prieš pandemiją įkurti Vilniaus ir Kauno kontaktų centrai pateisino mūsų lūkesčius. Karantinų laikotarpiais įsitikinome, kad darbą iš namų įmanoma organizuoti taip pat efektyviai kaip biure, kartu pritaikant ir reikiamas IT saugumo priemones. Ši patirtis ir paskatino suburti nuotolinę komandą Klaipėdoje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Anot P. Masiulio, lankstumas ir gebėjimas greitai prisitaikyti prie skirtingų aplinkybių įmonei padeda išlikti sėkminga pačiomis įvairiausiomis sąlygomis.

„Turim stiprią vidinę kultūrą – mūsų darbuotojai jaučia vadovų pasitikėjimą ir turi galimybę patys priimti sprendimus – tai mums padeda daryti drąsius ir greitus pokyčius. Naują komandą subūrėm ir apmokėm gana greitai. Per karantiną atradom, kaip darbą iš biuro kuo saugiau perkelti į nuotolį, naudojantis naujausiomis technologijomis ir sistemomis, todėl ir su nauja komanda darbus galėjom pradėti sklandžiai“, – pasakojo P. Masiulis.

Naujų darbuotojų atranka vyko per nuotolį, o komandos vadovai su kiekvienu atrinktuoju vėliau susitiko susipažinti gyvai, taip pat perdavė darbui reikalingas priemones ir naujokų paketus. Ateityje taip pat vyks reguliarūs gyvi susitikimai, skirti tiek darbams aptarti, tiek pergalėms pažymėti.

Nuosavus kontaktų centrus Vilniuje ir Kaune bendrovė įsteigė praėjusių metų sausį. Juose ir naujajame Klaipėdos padalinyje iš viso dirbs 120 darbuotojų. Sprendimą visus klientus pradėti aptarnauti patiems bendrovė priėmė įvertinusi, kad vidinė komanda tai daryti gali sparčiau ir kokybiškiau.

Šiuo metu „Tele2“ dirba 736 darbuotojai. Bendrovė yra vienas iš geidžiamiausių darbdavių šalies technologijų sektoriuje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas