„Tele2“ turi gerų naujienų telefonų ir planšečių pirkėjams: Jūsų įrenginių draudimu rūpinsis didžiausi Lietuvoje

„Tele2“ turi gerų naujienų telefonų ir planšečių pirkėjams: Jūsų įrenginių draudimu rūpinsis didžiausi Lietuvoje

Nuo vasaros pradžios didžiausia šalies draudimo bendrovė „Lietuvos draudimas“ ir mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ pasirašė partnerystės sutartį, pagal kurią visi „Tele2“ klientai, besidraudžiantys mobiliuosius įrenginius – telefonus ir planšetinius kompiuterius – savo draudimą patikės būtent šiai draudimo bendrovei.

Telefonas ir planšetinis kompiuteris jau tapo neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi, todėl ir jų draudimas žmonėms itin aktualus. „Lietuvos draudimo“ duomenys rodo, kad vien tik 2020 metais nuostoliai mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams viršijo 787 tūkst. eurų.

„Nutinka įvairiausių įvykių, susijusių su mobiliaisiais įrenginiais – dūžta ekranai, įrenginiai apliejami, galiausiai, mobilieji pavagiami plėšikų. Nuostolių sumos „Lietuvos draudimo“ klientams kasmet viršija pusę milijono eurų.

„Lietuvos draudimas“ jau 100 metų kasdien rūpinasi saugumu ir padeda atsitikus nelaimei, todėl klientai gali jaustis ramūs savo draudimo riziką perduodami į patikimas rankas. Džiaugiamės, kad sujungę jėgas galėsime prisidėti prie „Tele2“ kuriamos vertės savo klientams ir suteikti aktualią paslaugą“, – apie partnerystę pasakoja „Lietuvos draudimo“ Privačių klientų departamento direktorius Raimondas Geleževičius.

Mobilieji įrenginiai draudžiami nuo ekrano dūžio rizikos arba platesniu variantu, kuriame įtrauktos ir telefono vagystės su apiplėšimu, mechaniniai ir elektroniniai gedimai bei neteisėtų skambučių rizikos. Keliaujantiems mobiliųjų įrenginių apsauga būnant užsienyje galios visą draudimo laikotarpį, neribojant kelionės trukmės.

Pasak Evaldo Viselgos, išmaniųjų įrenginių serviso „Smart Master“ vadovo, naujausi premium klasės telefonai ir planšetiniai kompiuteriai vis dažniau gaminami su stikliniu korpusu, todėl yra kiek mažiau atsparūs pažeidimams, o jų taisymas – brangsta.

„Garantinis taisymas nedengia dužusio ar kitaip mechaniškai apgadinto telefono taisymo. Pavyzdžiui, vien skilusio ekrano keitimas gali atsieiti net iki kelių šimtų eurų. Tiems, kas yra apdraudę savo mobiliuosius, draudimas padengia visas arba didžiąją dalį taisymo išlaidų (gali būti taikoma fiksuota išskaita), o pats draudimas, priklausomai nuo įrenginio, kainuoja vos nuo 1 euro per mėnesį“, – sakė Evaldas Viselga.

Savo išmaniuosius mobiliųjų įrenginių draudimu gali apdrausti fiziniai ir juridiniai asmenys, pirkdami „Tele2“ salone, „Tele2“ internetinėje parduotuvėje ar telemarketingo būdu. Įrenginio draudimo įmokos dydis ir taikoma išskaita priklauso nuo įrenginio kainos.

Apie žalą įrenginiui galima pranešti užpildant įvykio registracijos formą www.tele2.lt svetainėje ir, gavus patvirtinimą el. paštu, nunešti sugadintą įrenginį į bet kurį „Tele2“ saloną arba įrenginio pristatymą patikėti kurjeriui. Įrenginių patikra ir remontu rūpinasi „Smart Master“ išmaniųjų įrenginių servisas.

„Lietuvos draudimas“ yra didžiausia draudimo bendrovė šalyje, savo paslaugas teikianti daugiau nei 588 tūkstančiams privačių ir verslo klientų. Bendrovė užima didžiausią ne gyvybės draudimo rinkos dalį šalyje ir turi daugiau nei 1000 darbuotojų komandą visoje Lietuvoje. „Lietuvos draudimas“ yra ne kartą pripažintas Geriausiu darbdaviu Baltijos šalyse.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas