Telefonų kamerų ekspertai paskelbė naują fotografijos karalių: neseniai pristatytas „Honor“ flagmanas aplenkė visus konkurentus

Barselonoje jau įpusėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Mes jau matėme kai kurių gamintojų pristatymus, o prieš keletą dienų ant didžiosios scenos žengė ir „Honor“ atstovai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Telefonų kamerų ekspertai paskelbė naują fotografijos karalių: neseniai pristatytas „Honor“ flagmanas aplenkė visus konkurentus

Kinijos kompanijos „Honor“ vadovai pristatė naujausius bendrovės flagmanus – tai „Honor Magic5“ išmaniųjų telefonų seriją. Kaip ir buvo tikėtasi, Barselonoje pristatyti du šios serijos įrenginiai – tai standartinis „Magic5“, o taip pat ir „Magic5 Pro“ variantas. Pastarasis modelis sulaukė ir kameros ekspertų pripažinimo.

Kamerų ekspertai „DxOMark“ išbandė naująjį „Honor Magic5 Pro“ ir skyrė jam aukščiausią įvertinimą. Naujasis „Honor“ flagmanas surinko 152 taškus ir aplenkė iki tol pirmavusį „Huawei Mate 50 Pro“, kuris yra pelnęs 149 taškus. Naujasis išmanusis pelnė geriausią įvertinimą už fotografavimo galimybes, bokeh, o taip pat ir priartinimo savybes.

„DxOMark“ ekspertai pažymi, jog „Magic5 Pro“ siūlo puikias galimybes fotografuojant šeimos narius ar draugus, o pagrindinė to priežastis – tiksliai atkuriami odos tonai bei aukštas detalumas. Pažymimas ir greitai bei itin tiksliai veikiantis automatinis fokusavimas, puikios galimybės fotografuojant esant prastam apšvietimui bei puikus spalvų atkūrimas, kontrastas.

Nors naujasis „Honor“ flagmanas ir pelnė aukščiausią įvertinimą, tačiau tai nereiškia, kad šio įrenginio kameros neturi trūkumų. Pastebima, kad retkarčiais kai kurių nuotraukų detalės atvaizduojamos nenatūraliai, o esant itin kontrastingiems vaizdams – sulėtėja fotografavimo sparta.

Priminsime, jog naujasis „Honor Magic5 Pro“ aprūpintas trimis kameromis nugarėlėje. Visi trys objektyvai aprūpinti 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Pagrindinė „Honor Magic5 Pro“ kamera aprūpinta 1/1.12 colio sensoriumi su f/1.6 diafragma. Šis jutiklis turės ir optinį vaizdo stabilizavimą (OIS).

Antroji kamera – plataus kampo, kuri turės f/2.0 diafragmą. Trečiasis objektyvas – periskopinis modulis, kuris sulaukė didžiulio atnaujinimo, lyginant su ankstesniu „Honor“ flagmanu. Čia bus naudojamas 50 MP sensorius, kuris pasiūlys 3,5x optinį priartinimą, o taip pat yra aprūpintas sistema, leidžiančia pasiūlyti itin kokybišką priartinimą iki 100 kartų.

Skelbiama, kad šiai kamerų sistemai asistuos ir specialus 3D lazerinis gylio sensorius. „Honor“ atstovų teigimu, tai padės greičiau fokusuoti vaizdą. „Magic5 Pro“ nugarėlėj taip pat sumontuoti sensoriai, kurie rūpinsis tinkama spalvų temperatūra ar pašalins mirgėjimą. Priekinėje telefono dalyje – 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera, o taip pat ir 3D gylio sensorius, kuris naudojamas veido atpažinimo funkcijai.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas