Telefonų pardavimai auga it ant mielių: „OnePlus“ šiemet fiksuoja neįtikėtinus rezultatus

Lukas Snarskis

2021-10-14, 15:00 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

3 komentarai (-ų)
Telefonų pardavimai auga it ant mielių: „OnePlus“ šiemet fiksuoja neįtikėtinus rezultatus

Kinijos kompanija „OnePlus“ vakar pristatė naująjį „OnePlus 9RT“ išmanųjį telefoną, apie kurį skaityti galite paspaudę čia, o tuo pačiu nepraleido progos pasidžiaugti savo sėkme. Renginio metu, bendrovės atstovai kalbėjo ir apie pardavimus, kurie šiemet yra stebėtinai didesni nei anksčiau.

Spaudos konferencijos metu atskleista, jog „OnePlus“, per pirmuosius šešis šių metų mėnesius, užfiksavo 257 proc. augimą, lyginant su analogišku periodu pernai. Kompanijos įkūrėjo Liu Zuohu teigimu, tokie skaičiai užfiksuoti pasaulinėje rinkoje, tačiau augimas pastebimas ir Kinijoje. Čia bendrovės augimas siekia 124 proc.

Kinijos gamintojas didžiausią augimą užfiksavo JAV ir Europoje, tačiau tuo pačiu sugebėjo išsaugoti savo lyderio poziciją Indijoje, kur „OnePlus“ pirmauja kaip aukščiausios klasės telefonų pardavėjas. Negana to, kompanijos atstovai tikisi, kad šiemet pavyks pasiekti 10 mln. Parduotų išmaniųjų telefonų ribą.

Tokie rezultatai neturėtų būti milžiniška staigmena, ypatingai atsižvelgus į pastarųjų mėnesių veiksmus, kuriuos atliko „OnePlus“. Niekam ne paslaptis, jog ši bendrovė pradėjo glaudžiau bendradarbiauti su „Oppo“, kuri yra valdoma to paties „BKK Electronics“ koncerno. Tai neabejotinai suteikia daugiau resursų ir galimybių, siekiant populiarinti „OnePlus“ vardą bei didinti pardavimus.

Vertėtų paminėti, jog dar gegužės mėnesį „OnePlus“ komandą papildę ir buvęs „Huawei Mobile“ viceprezidentas Li Kaixinas, kuris padėjo pastarajai Kinijos milžinei pasiekti įspūdingus pardavimus. Nesunku nuspėti, jog pagrindinė jo užduotis „OnePlus“ bendrovėje išlieka tokia pati – gerinti kompanijos produkcijos pardavimus.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas