To dar nebuvo: „Xiaomi“ grąžins visus sumokėtus pinigus už bendrovės flagmaną

Lukas Snarskis

2021-08-12, 12:20 (atnaujinta 2021-09-09, 01:38)

0 komentarų
To dar nebuvo: „Xiaomi“ grąžins visus sumokėtus pinigus už bendrovės flagmaną

„Xiaomi“ per pastaruosius keletą metų pakilo į viršūnę išmaniųjų telefonų rinkoje. Kinijos milžinė Europoje tapo populiariausiu gamintoju, o pasaulinėje erdvėje lipa „Samsung“ ant kulnų. Siekdami pažymėti itin sėkmingą periodą ir pamaloninti savo gerbėjus, kompanijos vadovai sugalvojo labai netikėtą sprendimą.

Kompanijos atstovai šiandien paskelbė, kad grąžins pinigus visiems tiems, kurie iš anksto užsisakė ir vėliau įsigijo pirmąjį „Xiaomi“ flagmaną. Remiantis bendrovės duomenimis, šias sąlygas turėtų atitikti daugiau nei 184 tūkst. „Xiaomi Mi 1“ telefonų turėtojų.

2011 metais išleistas pirmasis „Xiaomi“ flagmanas kainavo maždaug 308 JAV dolerius, o tai reiškia, jog Kinijos milžinė yra nusiteikusi pirkėjams grąžinti maždaug 57 mln. JAV dolerių. Tiesa, vietoj tiesioginio pinigų grąžinimo, bus pasiūlytas balansas „Xiaomi“ internetinėje parduotuvėje, kurį bus galima panaudoti naujam įrenginiui įsigyti, tačiau tai negalės būti aukščiausios klasės įrenginiams priskiriamas produktas.

Už 308 JAV dolerius Jūs galėsite įsigyti „Redmi Note 10 Pro“ ar „Poco X3 Pro“. Nors šie išmanieji ir nepriskiriami flagmanams, tačiau tai yra vieni geriausių „Xiaomi“ produktų vidutinės klasės segmente. Tiems, kurie nenori pirkti telefono – galės rinktis ir iš daugelio kitų bendrovės produktų, tokių kaip išmanieji laikrodžiai ar išmaniųjų namų įrenginiai.

Priminsime, jog prieš keletą dienų „Xiaomi“ pagaliau pristatė ir naująjį „Mi Mix 4“ flagmaną, kuris be galingiausių specifikacijų, pirkėjams pasiūlys ir po ekranu įmontuotą asmenukių kamerą. Plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas