Turite senesnį „Pixel“ serijos telefoną? „Google“ jums ruošia malonų siurprizą, kurio sulauksite netrukus

Leonardas Sindaravičius

2021-10-29, 07:35 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

3 komentarai (-ų)
Turite senesnį „Pixel“ serijos telefoną? „Google“ jums ruošia malonų siurprizą, kurio sulauksite netrukus

Viena stipriųjų „Google“ pusių neabejotinai yra gebėjimas išlaikyti klientus - kompanija visuomet suteikia priežasčių išlikti jos ekosistemos dalimi. Naujausias to pavyzdys nustebino senesnių „Pixel“ serijos telefonų savininkus, mat populiariausios paieškos sistemos kūrėjai atvirai pareiškė, jog stengsis kai kurias naujosios „Pixel 6“ išmaniųjų telefonų serijos savybes pritaikyti seniau išleistiems įrenginiams.

Technologijų lyderė pranešė tinklaraščiui „Android Authority“, jog tokios funkcijos, kaip astrofotografijos režimas, „Cinematic Pan“, „Call Screening“ ir dar daugiau, greitu metu pasieks ir ankstesnių „Pixel“ telefonų modelių naudotojus. Tiesa, nereikėtų džiūgauti anksčiau laiko - stiprų „Pixel 6“ funkcionalumo pagrindą sudaro „Tensor“ procesorius, tad pritaikant funkcijas senesniems įrenginiams ima kliudyti tam tikro techninės ribos. Kitaip tariant, yra didelė tikimybė, jog atsirasiančios funkcijos veiks ne taip sklandžiai, kaip „Pixel 6“.

„Mūsų tikslas yra perkelti kuo daugiau inovatyvių funkcijų į senesnius „Pixel“ įrenginius, nors ir prireiks laiko siekiant pritaikyti naudojimo patirtį prisitaikant prie esančių technologinių ribų,“ - pranešime skelbė „Google“ atstovas. Jis pridūrė, jog kai kurios funkcijos, kaip „Live Translate“ bei „Motion Mode“, reikalaus gerokai daugiau darbo efektyviam pritaikymui, nes yra sukurtos specifiškai „Tensor“ procesoriui, kurio senieji „Pixel“ išmanieji neturi.

Nors „Pixel 6“ savybių adaptavimas ankstesniems telefonų modeliams yra patvirtintas, kompanija kol kas nė žodžiu neužsimena apie potencialias jų debiuto datas.

3 komentarų

Pixel4a

Įdomu, ar jau kas naudoja android12? Kokia patirtis lyginant su android 11? Žiūrint iš YouTube atsiranda daug aplikacijos naujovių-žaisliukų. Ar tai neapkrauna ergonomikos?

Lankytojas

Viskas veikia puikiai. Kitoks dizainas ir valdymas. Ypač patinka darbo ir asmeninio profilių darna. Labai patinka.

Pixel

google mldc gamina patikimus ir ilgalaikius modelius, nusipirkus manau nesigailes nei vienas :)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas