„Ulefone“ pristato dar vieną itin atsparų telefoną: „Armor 7E“ išsiskirs didžiuliu ekranu ir triguba kamera

Lukas Snarskis

2020-03-25, 01:00 (atnaujinta 2023-01-01, 13:15)

0 komentarų
„Ulefone“ pristato dar vieną itin atsparų telefoną: „Armor 7E“ išsiskirs didžiuliu ekranu ir triguba kamera

Kinijos kompanija „Ulefone“ geriausiai žinoma dėl savo kuriamų itin atsparių (ang. rugged) išmaniųjų telefonų, o bene populiariausia jų serija žymima „Armor“ pavadinimu. Visai neseniai, gamintojas pristatė itin pigų „Armor X7“, o dabar pasirodė informacija ir apie dar vieną naują modelį.

Išmaniųjų telefonų gamintojas jau anonsuoja naująjį „Ulefone Armor 7E“ modelį, kuris pasižymės ne tik aukščiausios klasės atsparumo savybėmis, bet ir pasiūlys neblogas fotografavimo galimybes, didžiulį ekraną ir, žinoma, itin patrauklią kainą. Pranešama, kad šis įrenginys turės trigubą kamerą nugarėlėje, kurią sudarys 48 MP raiškos pagrindinis jutiklis, o greta jo ir du 2 MP raiškos papildomi sensoriai.

„Ulefone Armor 7E“ turės 6,3 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje rasime ir vandens lašo formos išpjovą. Joje gamintojas įmontavo 16 MP raiškos asmenukių kamerą. Skelbiama, jog šis modelis veiks su „MediaTek Helio P90“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 2 TB.

Kaip ir įprasta tokio tipo įrenginiams, „Armor 7E“ modelis turės itin talpia 5500 mAh talpos bateriją. Išmanusis palaikys ir Qi 10W belaidžio įkrovimo galimybę. Žinoma, būtina paminėti ir IP68/IP69K sertifikatus, kurie užtikrins telefono atsparumą vandeniui ir dulkėms. „Ulefone Armor 7E“ veiks su „Android 9.0 Pie“ operacinės sistemos versija.

Pranešama, kad šią „Ulefone“ naujieną bus galima įsigyti nuo kovo 27 dienos oficialioje gamintojo „AliExpress“ parduotuvėje. Standartinė „Armor 7E“ kaina sieks 295,20 euro, tačiau pirmąją pardavimų dieną ji bus sumažinti iki 206,64 euro. Norėdami įsigyti šį telefoną – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas