„Ulefone“ ruošia pirmąjį itin atsparų telefoną su „Android 10“ versija

Lukas Snarskis

2020-01-11, 01:00 (atnaujinta 2023-01-01, 13:15)

0 komentarų
„Ulefone“ ruošia pirmąjį itin atsparų telefoną su „Android 10“ versija

Naujausios operacinės sistemos versijos visuomet sulaukia daugybės dėmesio, o įvairių produktų naudotojai išreiškia didžiulį susidomėjimą jomis ir pradeda atnaujinimų laukimą. „Android 10“ versija pasirodė dar praėjusių metų rugsėjį, tačiau šio naujinio sulaukė tikrai ne visi „Android“ telefonų turėtojai.

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Ulefone“ nusprendė pasinaudoti dar neužpildyta rinka ir pristato pirmąjį itin atsparų išmanųjį telefoną, kuris veiks su naujausia „Android“ versija. Jau visai netrukus prekyboje turėtų pasirodyti „Ulefone Armor X7“ modelis.

Kol kas nėra žinoma koks tiksliai procesorius bus naudojamas telefone, tačiau gamintojas paskelbė, kad tai bus keturių branduolių 12 nm lustas. Tikėtina, jog bus panaudotas „MediaTek“ produktas, o kartu su juo vartotojai gaus ir 2 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties.

Naujasis „Ulefone Armor X7“ taip pat turės 13 MP raiškos pagrindinę kamerą, o priekinėje telefono dalyje rasime 5 MP raiškos kamerą asmenukėms. „Ulefone“ pažymi ir tai, jog priekinę kamerą bus galima naudoti ir telefono atrakinimui su veido atpažinimo technologija. Šis itin atsparus telefonas veiks su 4000 mAh talpos baterija.

Žinoma, prieš perkant itin atsparų įrenginį – labai svarbu ir jo atsparumo savybės. Nors dar oficialiai nepatvirtinta, tačiau „Armor X7“ modelis turėtų pasižymi IP68 / IP69K bei „MIL-STD-810G“ sertifikatais. Šiuo metu sunku spėlioti ar taip bus iš tikrųjų, tačiau jeigu taip – tai tikrai puikios savybės. Labai tikėtina, kad šis „Ulefone“ produktas pasižymės ir itin žema kaina.

Kaip jau minėjome šio teksto pradžioje, didžiausias „Ulefone Armor X7“ privalumas bus „Android 10“ operacinės sistemos versija. Nors nuo rugsėjo praėjo jau nemažai laiko, tačiau tokio atsparaus telefono su šia „Android“ versija dar nėra. Panašu, jog „Ulefone“ ketina išnaudoti šią galimybę ir pristatyti tikrai įdomų produktą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas