Vasarį sulauksime dar vieno žaidimų telefonų: ZTE nustebins įspūdingu ekranu bei neįtikėtinomis įkrovimo galimybėmis

ZTE

Lukas Snarskis

2022-01-21, 08:20 (atnaujinta 2022-11-30, 12:01)

0 komentarų
Vasarį sulauksime dar vieno žaidimų telefonų: ZTE nustebins įspūdingu ekranu bei neįtikėtinomis įkrovimo galimybėmis

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dabar – ruošiamas ir dar vienas.

Jau vasario mėnesį turėtumėme sulaukti naujojo „Red Magic 7“ išmaniojo telefono, o apie tai patvirtino ir kompanijos atstovai. Ir nors jau yra žinomas išleidimo mėnesis, tačiau tikslios datos ZTE atstovai neatskleidė. Įdomu tai, jog kalbos apie naują ZTE žaidimų telefonų pasirodė iškart po „Xiaomi“ ir „Redmi“ pareiškimų.

Dar visai neseniai, „Redmi“ paskelbė, jog „Redmi K50 Gaming Edition“ bus pirmasis išmanusis telefonas, skirtas žaidimams, kuris dienos šviesą išvys 2022 metais, o jo pristatymas – jau vasarį. Reikėtų neatmesti varianto, jog abi šios Kinijos bendrovės savo naujienas gali pristatyti tą pačią dieną arba su kelių dienų skirtumu.

Verta paminėti ir tai, jog internete jau buvo pasirodę kai kurios „Nubia Red Magic 7“ specifikacijos. Kinijos ryšio sertifikavimo agentūroje TENAA aptiktas įrenginys pasižymėjo 6,8 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Negana to, vis garsiau kalbama, kad šis modelis gali turėti 165 Hz atsinaujinimo dažnį. Išmaniojo nugarėlėje – bent trys kameros.

Pranešama, kad „Red Magic 7“ pagrindinė kamera bus aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Net neabejojama, jog išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi bei turės 18 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. ZTE technikai telefone turėtų įmontuoti ir pažangą aušinimo sistemą, kuri leistų mėgautis itin sklandžiu veikimu.

„Red Magic“ serijos naujiena turėtų atkeliauti su 4500 mAh talpos baterija bei net 165W greituoju įkrovimu. Žinoma, telefone bus įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versiją, o pirkėjai galimai turės bent keletą spalvinių opcijų. Skelbiama, jog „Red Magic 7“ bus parduodamas juodos, žalios, raudonos arba mėlynos spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas