Visiškas „Samsung“ dominavimas: viename segmente šis gamintojas visiškai neturi lygių

Lukas Snarskis

2021-08-10, 15:02 (atnaujinta 2021-09-09, 01:39)

0 komentarų
Visiškas „Samsung“ dominavimas: viename segmente šis gamintojas visiškai neturi lygių

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šie metai nėra patys sėkmingiausi. Pasaulinėje rinkoje šiai bendrovei ant kulnų lipa „Xiaomi“, o Europoje lyderio pozicija jau užleista kinams. Tačiau viename segmente „Samsung“ neprilygsta niekas.

Vienas didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų yra absoliutus lyderis, kuomet kalba pakrypsta apie sulenkiamus telefonus. „Samsung“ yra bene vienintelis gamintojas, kuris įrenginius sulenkiamais ekranais siūlo visame pasaulyje, o tai puikiai atsispindi ir šio segmento pardavimų grafose.

Pranešama, kad šiuo metu „Samsung“ užima 88 proc. sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos. Ekspertų teigimu, Pietų Korėjos milžinės dominavimas šiame segmente turėtų išlikti ir tuo atveju, jeigu rinkoje atsirastų daugiau konkurencijos. Kitiems gamintojams pradėjus aktyviau gaminti sulenkiamus įrenginius, tikėtina, kad „Samsung“ vis tiek išlaikytų bent 75 proc. šios rinkos.

Primename, jog „Samsung“ savo lyderystę sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkoje turėtų dar labiau sustiprinti jau rytoj, rugpjūčio 11 dieną. Pietų Korėjos milžinė pristatys du naujus sulenkiamus flagmanus – tai „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“, kurių pristatymą tiesiogiai galėsite stebėti ir mūsų portale.

Verta paminėti ir tai, jog iki 2023 metų numatomas ir gerokai spartesnis šios rinkos augimas. Eskpertai įsitikinę, kad iki 2023 metų sulenkiamų įrenginių segmentas išaugs bent 10 kartų, lyginant su praėjusiais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas