Viskas kitaip nei įprasta: „OnePlus“ pristatė galingiausią savo flagmaną

Viskas kitaip nei įprasta: „OnePlus“ pristatė galingiausią savo flagmaną

Flagmano „OnePlus 10 Pro“, pagrindinio 2022 m. prekės ženklo modelio, pristatymas pirmą kartą per daugelį metų buvo surengtas be jaunesniojo palydovo. Gamintojas pagrindiniu naujosios prekės privalumu laiko pažangią antros kartos Hasselblad kamerų sistemą. Ją sudaro trys jutikliai, galintys užfiksuoti 10 bitų nuotraukas, o 12 bitų RAW galima gauti Hasselblad Pro režimu. Sistemai vadovauja 48 megapikselių „Sony IMX789“ jutiklis su OIS, kuriam padeda 50 MP plačiakampis su 150 laipsnių žiūrėjimo kampu ir 8 MP teleobjektyvas su 3,3 karto optiniu priartinimu su optiniu stabilizavimu.

Kaip ir dera pavyzdiniam sprendimui, „OnePlus 10 Pro“ pagrįstas aukščiausios klasės „Snapdragon 8 Gen 1“ mikroschemų rinkiniu su įspūdinga 34 119 mm² ploto aušinimo sistema bei pažangiais LPDDR5 ir UFS 3.1 atminties standartais. Ekranas gerokai patobulintas: dabar čia naudojama 6,7″ įstrižainės LTPO 2.0 AMOLED matrica, palaikanti adaptyvų dažnį nuo 1 iki 120 Hz, apsaugota Gorilla Glass Victus. Beje, išmaniojo telefono galinė dalis yra apsaugota matiniu stiklu, neleidžiančiu atsirasti pirštų atspaudams.

Naujiena aprūpinta didelės spartos 80 W laidiniu įkrovimu, netikėtai pakeitusiu pavadinimą iš WARP Charge į SuperVOOC, pažįstamą iš OPPO išmaniųjų telefonų. Patogumui taip pat pridedama 50 W AirVOOC belaidė technologija, o pakuotėje rasite 80 W maitinimo bloką. Dar viena įdomi įrenginio savybė – O-Haptics vibracija, kurią generuoja tarp Android įrenginių didžiausias linijinės vibracijos varikliukas.

„OnePlus 10 Pro“ ant Kinijos prekystalių pasirodys sausio 13 d. žalios ir juodos spalvos bei trijų atminties konfigūracijų: 8/128, 8/256 ir 12/256 GB už atitinkamai 4699, 4999 ir 5299 juanių (651, 692 ir 734€) kainą. Pasaulinis pristatymas oficialiai numatytas, tačiau įvyks kiek vėliau.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas