„Vivo“ ruošia dar vieną flagmaną – aiškėja vis daugiau „iQOO Neo“ telefono specifikacijų

Lukas Snarskis

2019-11-29, 01:00 (atnaujinta 2023-02-26, 10:14)

0 komentarų
„Vivo“ ruošia dar vieną flagmaną – aiškėja vis daugiau „iQOO Neo“ telefono specifikacijų

Kinijos kompanija „Vivo“ per pastaruosius keletą metų sukūrė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Gamintojas labai dažnai pasiūlo itin įdomių ir inovatyvių sprendimų ir jau spėjo užsitarnauti tikrai gerą vardą. Pastaruoju metu vis netyla kalbos apie naująjį „iQOO Neo“ įrenginį.

Visiems nekantraujantiems sužinoti daugiau detalių apie „Vivo iQOO Neo“ - turime gerų žinių. Pasirodė nauja informacija, atskleidžianti, jog telefone bus montuojamas „Snapdragon 855+“ procesorius (ankstesnėmis žiniomis tai turėjo būti „Snapdragon 855“).

Telefonas turės 6,4 colių ekraną bei 8GB operatyviosios ir 128GB pastoviosios atminties. Vis dar sunku pasakyti, ar toks telefonas tikrai pasirodys rinkoje, nes jei pasirodžiusi informacija yra teisinga, „Vivo iQOO Neo“ bus itin panašus į galingesnę to paties modelio versiją – „Vivo iQOO Pro“.

Tiesa, „Pro“ versija šiek tiek pranašesnė – 12GB operatyviosios atminties, kokybiška 48 megapikselių vaizdo kamera, bei 44W spartusis krovimas. Galbūt „Vivo IQOO Neo“ bus pigesnė „Pro“ versijos alternatyva, o gal tai tik riboto leidimo modelis tam tikrai specifinei rinkai?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas