„Xiaomi 13“ flagmanų galime taip ir neišvysti: plinta informacija, kuri atskleidžia stebinantį bendrovės sprendimą

2022 metams artėjant prie pabaigos – aiškėja vis daugiau bendrovių, kurios jau ruošia naujuosius flagmanus. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie „Samsung“ planus, o pastarąsias savaites nemažai kalbų sklinda ir apie „Xiaomi“ sumanymus.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Xiaomi 13“ flagmanų galime taip ir neišvysti: plinta informacija, kuri atskleidžia stebinantį bendrovės sprendimą

Kinijos milžinė šių metų pabaigoje turėtų pristatyti naujausius savo flagmanus, kurie bus aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais. Anksčiau buvo skelbiama, jog tai turėtų būti „Xiaomi 13“ ir „Xiaomi 13 Pro“, tačiau, panašu, jog gamintojas ketina atsisakyti minties naudoti skaičių 13 savo įrenginių pavadinime.

Internete pasklido nuotraukos, kuriuose matyti naujųjų „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų dėžutės, o ant jų puikuojasi skaičius 14. Socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodę vaizdai leidžia daryti prielaidą, kad naujieji modeliai bus žinomi kaip „Xiaomi 14“ ir „Xiaomi 14 Pro“. Įdomu ir tai, jog tokią informaciją patvirtina ir kita nuotrauka, neseniai pasklidusi internete. Joje matyti bazinio modelio nustatymų puslapis, kur taip pat minimas „Xiaomi 14“ pavadinimas.

Pastaroji nuotrauka atskleidžia ir tai, jog „Xiaomi 14“ tikrai turės „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, o taip pat ir 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Galima matyti ir tai, jog telefone jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija su „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Žinoma, šios nuotraukos autentiškumo patikrinti neįmanoma, todėl vis dar išlieka galimybė, jog tai yra klaidinga informacija.

Priminsime, jog kiek anksčiau buvo pasirodę ir daugiau informacijos apie naujuosius „Xiaomi“ flagmanus. „Xiaomi 14 Pro“ turės kiek užlenktus ekrano kraštus, o ekrano viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur bus montuojama asmenukių kamera. Jau žinoma, kad išmaniojo nugarėlėje turėtume rasti 1 colio „IMX989“ sensorių, kuris buvo įmontuotas „Xiaomi 12S Ultra“ modelyje.

Pranešama, kad „14 Pro“ modelis taip pat turės dar dvi 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras – viena jų itin plataus kampo, o kita – teleobjektyvas. Išmaniojo telefono matmenys sieks 163 x 74,6 x 8,8 mm, o nugarėlėje esančio kamerų modelio storis bus apie 3 mm.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas