„Xiaomi 13 Ultra“ pasiūlys stulbinančią galimybę: naujojo flagmano baterija galės pasiūlyti tai, kuo negali pasigirti niekas kitas

Arnas Balčiūnas

2023-04-16, 08:11

0 komentarų

Technologijų kompanija „Xiaomi“ dar vasario pabaigoje pademonstravo „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie jau kuris laikas prieinami ir lietuviams. Tačiau karščiausia metų naujiena – dar nepristatyta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi 13 Ultra“ pasiūlys stulbinančią galimybę: naujojo flagmano baterija galės pasiūlyti tai, kuo negali pasigirti niekas kitas

Naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ išmanusis telefonas debiutuos jau balandžio 18 dieną, tačiau iki šiol „Xiaomi“ labai sėkmingai slėpė šio išmaniojo telefono galimybes. Kaip bebūtų, visai neseniai paaiškėjo ne tik šio įrenginio kamerų savybės, bet ir stulbinančios baterijos savybės.

„Xiaomi“ atstovai pasidalino dar vienu reklaminiu plakatu, kuriame atskleidžiama, jog naujasis flagmanas galės sėkmingai veikti su 1 proc. baterijos net 60 minučių arba bus galima atlikti 12 minučių skambutį. Tiesa, tam turės būti įjungtas specialus „Emergency Battery“ režimas.

Tokius rezultatus turėtų užtikrinti bendrovės sukurti „Surge P2“ ir „Surge G1“ procesoriai. Deja, tačiau apie šiuos lustus nėra daug informacijos. Žinoma tik tiek, kad „Surge P2“ yra anksčiau išleisto „P1“ modelio atnaujinimas, kuris buvo naudojamas „Xiaomi 12“ serijos įrenginiuose.

Teigiama, kad „Surge P2“ padeda geriau valdyti vidinę išmaniojo telefono temperatūrą, o taip pat užtikrina geresnį baterijos įkrovimo efektyvumą. Informacijos apie „Surge G1“ lustą nėra pateikiama.

Priminsime, jog „Xiaomi“ vadovai patvirtino, jog netrukus debiutuosiantis „Xiaomi 13 Ultra“ turės tą patį pagrindinį objektyvą kaip ir praėjusiais metais debiutavęs „12S Ultra“ modelis. Tai reiškia, kad čia bus naudojamas 50 MP raiškos „Sony IMX989“ sensorius.

Kitos trys „Xiaomi“ flagmano kameros bus aprūpintos 50 MP raiškos „Sony IMX858“ vaizdo jutikliais, o išplatintas pranešimas atskleidžia, kad jie pasiūlys pažangias triukšmo mažinimo galimybes bei patobulintą HDR. Verta pastebėti, jog tokį sensorių naudojo ir „Honor Magic 5 Pro“ išmanusis.

Skelbiama, jog „Xiaomi 13 Ultra“ nugarėlėje esantys „Sony IMX858“ sensoriai bus naudojami plataus kampo kamerai, o taip pat ir dviem teleobjektyvams, kurie pasiūlys 3x ir 5x optinio priartinimo galimybę. Akivaizdu, kad gamintojas gerokai patobulins šios flagmanų serijos kamerų galimybes, o taip pat suteiks ir lankstumo vartotojams.

Kaip jau minėjome, oficialus „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau balandžio 18 dieną, o renginio pradžia – 14:00 val. Lietuvos laiku. Visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas