„Xiaomi“ dar kartą ketina sudrebinti rinką: naujas flagmanas kėsinasi į pasaulio rekordą

„Xiaomi“ dar kartą ketina sudrebinti rinką: naujas flagmanas kėsinasi į pasaulio rekordą

Kinijos kompanija „Xiaomi“ ne taip jau seniai pristatė pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną „Mi Mix Fold“, kuris, akivaizdu, priskirtas legendiniai „Mi Mix“ serijai. Iki pasirodant šiam flagmanui, internete sklandė įvairiausi gandai apie „Mi Mix 4“ modelį, tačiau jis iki šiol taip ir nebuvo pristatytas. Tačiau panašu, kad tokio įrenginio mes dar sulauksime.

Prieš keletą dienų, internete pasklido naujos medžiagos apie „Xiaomi Mi Mix 4“, o kaip skelbiama socialiniame tinkle „Weibo“ šis išmanusis telefonas jau įgauna ir įvairius reikiamus sertifikatus. Tai galėtų reikšti, jog „Xiaomi“ šį įrenginį gali pristatyti visai netrukus.

Pranešama, jog „Xiaomi Mi Mix 4“ jau gavo reikalingus ryšio sertifikatus Kinijoje, o taip pat aiškėja ir įkrovimo galimybės. Nors konkrečių skaičių ir nėra pateikiama, tačiau skelbiama, kad šis flagmanas turės itin spartų įkrovimą, kuris „atnaujins rekordinius pasiekimus“. Tai neabejotinai reiškia, kad „Mi Mix 4“ turės greičiausią įkrovimo technologiją pasaulyje. Nesunku nuspėti ir tai, jog šios kalbos paremtos nauja „Xiaomi“ pristatyta technologija.

Šios savaitės pradžioje „Xiaomi“ pademonstravo 200W greitojo įkrovimo technologiją, kurią gamintojas ir galimai ketina panaudoti telefone. Tiesa, spėjama, kad visų galimybių bendrovės atstovai neketina išnaudoti ir vartotojams gali pasiūlyti 120W greitąjį įkrovimą bei 70W greitąjį belaidį įkrovimą, kas ir būtų naujas pasaulio rekordas.

Priminsime, jog įvairūs gandai apie šį išmanųjį telefoną sklinda dar nuo praėjusių metų. Tuomet buvo kalbama, kad flagmanas turėtų pasižymėti 2K raiškos ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Kai kurie šaltiniai mini ir 144 Hz dažnį.

Tikėtina, jog „Xiaomi Mi Mix 4“ turėtų būti pirmasis šios kompanijos išmanusis telefonas, kuris naudos po ekranu įmontuotą asmenukių kamerą. Ne ką mažiau įspūdingos turėtų būti ir nugarėlėje esančios kameros, kurių pagrindinė galimai turės net 150 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta turėtų būti įmontuota 40 MP raiškos itin plataus kampo kamera, 20 MP makro bei teleobjektyvas su 20x optiniu priartinimu, o visą šitą kombinaciją papildys ir gylio jutiklis.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas