„Xiaomi“ gerbėjai to praleisti negali: netrukus įvyks didžiausias bendrovės pristatymas šiemet

Lukas Snarskis

2021-08-04, 08:10 (atnaujinta 2021-09-09, 01:47)

0 komentarų
„Xiaomi“ gerbėjai to praleisti negali: netrukus įvyks didžiausias bendrovės pristatymas šiemet

Internete jau kuris laikas netyla diskusijos apie naujus „Xiaomi“ produktus. Didžiulio dėmesio susilaukia gandai apie Kinijos milžinės kuriamas naujas „Mi Pad 5“ serijos planšetes, o taip pat ir „Mi Mix 4“ išmanųjį telefoną. Įvairiausios kalbos sklando jau kuris laikas, o dabar turime ir oficialių naujienų.

„Xiaomi“ vadovas Lei Junas oficialiai patvirtino, jog jo vadovaujama kompanija jau kitą savaitę, rugpjūčio 10 dieną, rengia spaudos konferenciją. Jos metu bendrovės atstovai ketina pasidalinti naujienomis apie naujausius produktus, o tarp jų, neabejotinai, bus planšetės ir „Mi Mix 4“ flagmanas.

Kinijos milžinė per pastaruosius metus nebuvo pristačiusi nei vienos naujos planšetės, o jau kitą savaitę jų galime išvysti net tris ir visos jos bus priskirtos „Mi Pad 5“ serijai. Be standartinio modelio, tikėtina, kad „Xiaomi“ pademonstruos „Mi Pad 5 Pro“ bei „Mi Pad 5 Lite“ variantus.

Kaip jau ir buvo žinoma iš anksčiau, įrenginys naudos „Snapdragon 860“ procesorių. Tiesa, neatmetamas variantas, kad „Xiaomi“ ketina pristatyti ir dar vieną planšetės variantą, kuris veiks su „Snapdragon 870“ procesoriumi. „Xiaomi Mi Pad 5“ aprūpinta 11 colių ekranu kartu su 2K raiška bei 120 Hz atnaujinimo dažniu. Panašu, kad planšetinio kompiuterio galinėje dalyje yra keletas kamerų bei LED tipo blykstė. Manoma, kad „Mi Pad 5“ standartinis variantas turės 12 MP pagrindinę kamerą ir 22,5 W greito įkrovimo technologija.

Kalbos apie naująjį „Xiaomi Mi Mix 4“ netyla jau kuris laikas ir jau dabar žinoma, kad šis telefonas turės 6,6 colių įstrižainės OLED ekraną su išlenktais kraštais. Jis debiutuos kaip pirmasis bendrovės įrenginys su asmenukių kamera po ekranu. Pranešama, kad šis šedevras bus aprūpintas ekranu su Full HD+ raiška bei po juo įmontuotu pirštų antspaudų jutikliu.

„Xiaomi Mi Mix 4“ turės „Snapdragon 888“ arba dar galingesnį „Snapdragon 888+“ mikroschemų rinkinį, kurį lydės „Micron“ LPDDR5 uMCP. 3C telefono sąrašas atskleidė, kad jis gali būti pristatytas palaikant 120W laidinį įkrovimą. Spėjama, kad bus palaikomas ir 70W arba 80W belaidis įkrovimas.

Šis telefonas turės trijų objektyvų kamerą su 50 megapikselių „Samsung GN1s“ pagrindiniu sensoriumi. Itin tikėtina, kad prietaiso svoris sieks apie 226 gramus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas