„Xiaomi“ ir vėl drebins telefonų rinką: jau visai netrukus debiutuos įspūdingiausia šių metų naujiena

„Xiaomi“ ir vėl drebins telefonų rinką: jau visai netrukus debiutuos įspūdingiausia šių metų naujiena

Internete jau kuris laikas netyla kalbos apie „Xiaomi“ planus pristatyti naująjį „Mix Fold 2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Dar visai neseniai, buvo pasirodę pranešimų, kad ši naujiena bus pristatyta rugpjūčio 11 dieną, o dabar apie tai oficialiai patvirtino ir pats gamintojas.

Socialiniame tinkle „Weibo“ buvo paskelbtas reklaminis „Xiaomi Mix Fold 2“ plaktas, kuriame atskleidžiama, kad pristatymas įvyks Kinijoje. Ketvirtadienį įvyksianti prezentacija startuos 14:00 val. Lietuvos laiku. Tačiau tai ne vienintelė naujovė, kurią ketina pristatyti Kinijos milžinė.

Pranešama, kad kartu su „Mix Fold 2“ modeliu, gamintojas ketina pristatyta „Buds 4 Pro TWS“ belaidžius ausinukus, o taip pat ir „Xiaomi Pad 5 Pro“ planšetinį kompiuterį su 12,4 colių įstrižainės ekranu. Pastarasis modelis turėtų būti panašus į savo pirmtaką, kuris aprūpintas 11 colių įstrižainės ekranu, o esminiai skirtumai turėtų būti pastebimi naujojo modelio dizaine.

Deja, tačiau informacijos apie sulenkiamą „Xiaomi“ flagmaną kol kas nėra. Žinoma, iki renginio likus vos keletui dienų, yra didelė tikimybė, kad informacija jau netrukus pasklis internete. Neoficialiais duomenimis, viršutinis „Mix Fold 2“ ekranas turės 21:9 kraštinių santykį, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

Tikėtina, kad naujasis „Mix Fold 2“ bus aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Internete sklando gandai ir apie 56W greitąjį įkrovimą.

1 komentarų

Reguliarus skaitytojas

patarimas redakcijai - atsisakykite pavadinimuose "drebinimu", ypac kalbant apie Xiaomi, nes ju approachas - over promise, under deliver. Mano nuomone, kiek kuklesni, nors ir ne klickbaitiniai title'ai prisides prie geros autoriaus reputacijos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas