„Xiaomi“ jau ruošia savo flagmanus „Android 12“ atnaujinimui: išbandyti jau galite ir jūs

„Xiaomi“ jau ruošia savo flagmanus „Android 12“ atnaujinimui: išbandyti jau galite ir jūs

Iki „Android 12“ išleidimo lieka vis mažiau laiko, tačiau, kaip visuomet, šis atnaujinimas pasieks ne visus ir ne tuo pat metu. Technologijų kompanija „Xiaomi“ jau ėmė testuoti naująją operacinės sistemos versiją savo įrenginiuose, pradėdama nuo „Mi 11“ flagmanų serijos. Nors kompanija testuoja ją Kinijos rinkai skirtuose telefonuose, tikėtina, kad globali MIUI versija jau paruošta - kompanijos atstovai kreipėsi į „Mi“ bendruomenės narius ieškodama beta versijos testuotojų.

Naujiniai turi būti išbandyti „Xiaomi Mi 11“, „Mi 11i“ ir „Mi 11 Ultra“ įrenginiuose, o galimybę tapti pirmaisiais atsinaujinusiais į „Android 12“ gaus tik pirmi 200 kiekvieno modelio savininkų, užsiregistravusių į „Xiaomi Stable ROM“ programą. Testuotojai turi būti ne jaunesni nei 18 metų, turėti vieną iš minėtų įrenginių ir apie savo pastebėjimus nedelsiant pranešti kompanijai - apie klaidas, trūkumus ir įspūdžius, susijusius su nauja operacinės sistemos versija. Norėdami dalyvauti programoje - spauskite čia.

„Android 12“ vartotojus pamažu pasieks pradedant spalio 4-ąją, nors testavimu kai kurie gamintojai užsiima jau bent porą savaičių - vieni pirmųjų įrenginių, kuriuose buvo testuota ši OS versija, buvo „Google Pixel“, tačiau visai neseniai apie bandymus paskelbė ir „Samsung“. Jos sukurta „One UI 4“ yra išbandoma populiariausiuose technologijų milžinės įrenginiuose - visoje „Galaxy S21“ šeimoje.

Lyginant su ankstesnėmis versijomis, „One UI 4“ džiugins vartotojus nauja išvaizda, konfigūracijos gausa, atnaujintomis ikonomis ir dar daugiau. Grįžtant prie „Xiaomi“, vertėtų prisiminti, jog kiek anksčiau buvo pasirodęs išmaniųjų telefonų sąrašas, kuris atskleidė modelius, gausiančius naująją „Android“ versiją.

Neoficialiais duomenimis, „Android 12“ operacinės sistemos versija turėtų atkeliauti į šiuos „Xiaomi“ produktus:

  • Xiaomi MIX 4
  • Xiaomi Mi 11 ir Mi 11 Ultra
  • Xiaomi Mi 11X
  • Xiaomi Mi 11 Lite 5G
  • Xiaomi Mi MIX Fold
  • Xiaomi Mi 11 Lite 4G
  • Xiaomi Mi 10 Lite 5G
  • Xiaomi Mi 10i ir Mi 10T Lite
  • Xiaomi Mi 11i
  • Xiaomi Mi Note 10 ir Mi Note 10 Pro
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite

Negana to, naująją „Android“ operacinės sistemos versiją turėtų gauti ir nemaža dalis „Xiaomi“ dukterinių kompanijų, tokių kaip „Redmi“, „Poco“ ar „Black Shark“, įrenginiai. Žemiau pateikiame tokių įrenginių sąrašą:

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas