„Xiaomi“ perspėja vartotojus: šio flagmano nepirkite, jeigu norite kokybiškų asmenukių

„Xiaomi“ perspėja vartotojus: šio flagmano nepirkite, jeigu norite kokybiškų asmenukių

Kinijos kompanija „Xiaomi“ praėjusią savaitę pristatė daugybę naujų produktų, o tarp jų ir nemažai dėmesio sulaukusį „Mi Mix 4“ išmanųjį telefoną. Tai yra pirmasis bendrovės įrenginys su priekine kamera, esančia po ekranu. Bendrovė tai vadina CUP (angl. Camera under panel) ir buvo sukurta taip, kad būtų galima mėgautis viso ekrano patirtimi asmenukių kokybės sąskaita.

Apie šį įmonės sprendimą „Weibo“ svetainėje patvirtino „Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas William Lu. Jis rekomendavo vartotojams pirkti įrenginius su ekrano išpjovomis ar panašiais sprendimais, jeigu jie nori iš asmenukių kameros išgauti geriausią rezultatą.

Jis taip pat teigė, kad jei būtų reikėję rinktis geresnę priekinės kameros nuotraukų kokybę, būtų buvę logiškiau rinktis jau standartinį ekrano išdėstymą su išpjova priekinei kamerai. „Xiaomi“ vadovybė tikino, kad šiuo metu išmaniųjų telefonų įmonės jau daro viską, kas tik įmanoma, kad po ekranu veikiančių kamerų technologija sparčiai tobulėtų.

Akivaizdu, kad „Xiaomi“ tikslas yra pasiūlyti kuo didesnį ekraną, o dabar, turint šį naująjį modelį, „Xiaomi“ ir kiti gamintojai turi pagrindus, kuriais remiantis kelerių metų bėgyje pamatysime įrenginius, galinčius pasiūlyti aukščiausios kokybės asmenukių nuotraukas.

Primename, kad Kinijos milžinė naująjį savo flagmaną aprūpino 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. „Mi Mix 4“ modelio ekranas taip pat apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu bei pasižymi 120 Hz atnaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10+ bei „Dolby Vision“ palaikymu. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis pasižymi IP68 saugumo sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

„Xiaomi“ išmanųjį telefoną aprūpino ne tik puikiu ekranu su naujosiomis technologijomis, tačiau ir naujausia geležimi. Įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 888 Plus“ procesoriumi. Verta paminėti ir tai, jog „Mi Mix 4“ tapo pirmuoju telefonu pasaulyje, kuris naudos naujausią „Qualcomm“ mikroschemų rinkinį. Negana to, telefone rasime LPDDR5 operatyviosios (RAM) atminties lustus bei UFC 3.1 vidines atmintines.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas