„Xiaomi“ pristatė įspūdingus „Black Shark 3“ galiūnus: 7,1 colio ekranas, „Snapdragon 865”, 5000mAh baterija ir protinga kaina

Lukas Snarskis

2020-03-04, 01:00 (atnaujinta 2023-02-23, 11:46)

5 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ pristatė įspūdingus „Black Shark 3“ galiūnus: 7,1 colio ekranas, „Snapdragon 865”, 5000mAh baterija ir protinga kaina

Internete jau kuris laikas sklandė kalbos apie „Xiaomi“ dukterinės įmonės kuriamus „Black Shark 3“ išmaniuosius telefonus, kurie specialiai kuriami žaidimų fanatams. Kinijoje pagaliau įvyko šių įrenginių pristatymas ir panašu, kad gamintojas sukūrė itin galingus telefonus.

Black Shark 3 Pro

Nesunku suprasti, kad „Pro“ modelis“ yra kiek pažangesnis išmanusis. Visų pirma, šis flagmanas pasižymi 7,1 colių įstrižainės OLED ekranu su Quad HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Dar vienas jo privalumas – 270 kartų per sekundę registruojami prisilietimai prie ekrano.

„Black Shark 3 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei, žinoma, palaikys 5G ryšio technologiją. Pirkėjai galės pasirinkti tarp modelių su 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Abiejuose modeliuose vidinė talpykla sieks 256 GB. Verta paminėti ir tai, jog šis žaidimų mėgėjams skirtas telefonas taip pat palaikys „Wi-Fi 6“ standartą. Tačiau bene pati įspūdingiausia šio telefono dalis – baterija.

Išmanusis telefonas turi 5000 mAh talpos bateriją su įspūdingu 65 W greituoju įkrovimu. Kaip teigia „Xiaomi“, išmanusis pilnai įkrautas gali būti vos per 38 minutes. Gamintojas pasirūpino ir tais, kurie mėgsta ilgas žaidimų sesijas. Nugarėlėje yra įrengti specialūs magnetai, kurių dėka galima prijungti specialų įkroviklį bei bežaidžiant krauti savo įrenginį. Tiesa, tokia įkrovimo galimybė kiek lėtesnė ir pasižymi 18 W.

Naujasis „Black Shark 3 Pro“ nugarėlėje turi tris kameras, o pagrindinė jų pasižymi 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta jos įmontuotas 13 MP raiškos itin plataus kampo sensorius bei 5 MP gylio jutiklis. Priekinėje telefono dalyje rasime 20 MP raiškos kamerą asmenukėms.

„Black Shark 3“

Jeigu „Pro“ modelis Jums per brangus – gamintojas turi ir pigesnę alternatyvą. „Black Shark 3“ pasižymi 6,67 colių įstrižainės Full HD+ raiškos ekranu. Šis modelis taip pat turi ir mažesnės talpos bateriją – 4720 mAh. Gamintojas šiam variantui turi ir skirtingas atminties konfigūracijas - 8 GB / 128 GB, 12 GB / 128 GB ir 12 GB / 256 GB.

Dizaino prasme abu šie išmanieji telefonai atrodo identiškai. Abiejų modelių korpusai pagaminti iš metalo ir stiklo. „Black Shark 3“ serijos įrenginiai taip pat neturi jokių ekrano iškirpimų, o dar vienas didelis jų privalumas – 3,5 mm ausinių lizdas.

Pranešama, kad „Black Shark 3“ kaina prasidės nuo 500 JAV dolerių, o pigiausias „Black Shark 3 Pro“ modelis kainuos nuo 675 JAV dolerių. Kaip ir įprasta, šie įrenginiai iš pradžių bus prieinami tik Kinijoje, tačiau vėliau pasirodys ir pasaulinėje rinkoje.

5 komentarų

Anonimas

Itin geras telefonas ir žmonėms kurie daug žaidžia ir tiems kurie neliete žaidimo nes paprastiems vartotojams jis irgi turi gerų savybių pvz baterija kuri gali išlaikyti 2 dienas stiprio naudojimo kuri pasikrauna greičiau nei per valandą.
Dauguma sako jog Asus rog phone 2 ultimate edition jį įveikia bet tai yra netiesa nes nors jis ir turi 0.2ghz stipresni procesorių blackshark 3 pro vistiek yra greitesnis nes jis naujesnis ir turi 5g bei naujausius Android uptade, be to kai žaidžiate jus pilnai galite pasirinkti viską spalvas garsus ir net tai kaip stipriai veikia jūsų procesorius pvz tokie žaidimam kaip cod mobile arba pubg mobile galite nustatyti stipresni režimą o paprastesniems žaidimams tokį kuris daug nenaudotu procesoriaus ir baterijos.
O ar minėjau jog jo dėžėje yra atskirai pajungiamas vesintuvas tam kad telefonas neikaistu?
Jis yra pats geriausias 2020 metu telefonas net geresnis už Samsung galaxy S20 Ultra kuris yra daug brangesnis.
Vienintelis dalykas kuris yra blogesnis tai yra kamera bet net ir ji yra itin gera rekomenduoju 10 iš 10.

Nitrigex

Modelis idomus, o mano pries beveik pusmeti pirkto Asus ROG2 gameriams reikalingiausiais parametrais dar nelenkia..
Snap dragon 855+ procesorius, 12gb ram, 512gb atminties, 6,59 colio iki 90hz arba 120hz ekranas, baterija 6000mha.
Nera air trigers, o tai du mygtukai desiniame korpuso sone nuostabus dalykas FPS saudyklems.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Pranešimas spaudai

2024-04-19, 19:54

2 komentarai (-ų)

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Šiuo metu už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, ar su neveikiančia gamintojo numatyta išmetamųjų dujų neutralizavimo sistema eksploatavimą numatyta atsakomybė: asmenims – 100–300 eurų (už pakartotinį 300–500 eurų), juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – 300–500 eurų (už pakartotinį 600–900 eurų).

Abiem teikiamais projektais siūloma fiziniams asmenims nustatytą atsakomybę už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, papildyti švelnesne nuobaudos rūšimi – įspėjimu.

„Įspėjimu siekiama, kad asmuo daugiau nenusižengtų ir galėtų pasitaisyti. Jis skiriamas, kai asmuo nusižengia pirmą kartą, supranta savo nusižengimo esmę, gailisi dėl savo padaryto teisės pažeidimo arba yra kitokių jo kaltę švelninančių aplinkybių ir yra netikslinga taikyti griežtesnę poveikio priemonę“, − pažymi projekto iniciatorius, Seimo narys A. Stončaitis aiškinamajame rašte.

Pasak jo, dažnu atveju transporto priemonės vairuotojas nežino, kad galimai daro pažeidimą, nes jo vairuojamas automobilis neišmeta matomų dūmų, o automobilio davikliai nerodo galimo gedimo.

Alternatyvaus projekto rengėja, Seimo narė A. Gedvilienė, pristatydama iniciatyvą dėl įspėjimo įteisinimo, tikino, kad 48 valandos tikrai nėra patogus laikas žmogui susitvarkyti automobilį, užsiregistruoti ir atlikti techninę jo apžiūrą. „Mūsų misija šiandien sumažinti įtampas visuomenėje, kad nebūtų žmonės gąsdinami, kad nebijotų, kad jų automobilis bus konfiskuotas, nes niekada tokio dalyko ir nebuvo siūloma teisės aktuose“, − teigė politikė Seimo posėdyje.

Seimas nuo šių metų pradžios aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės pareigūnams yra suteikęs teisę stabdyti transporto priemones ir tikrinti jų į aplinką išmetamų teršalų atitiktį techniniams motorinių transporto priemonių ir jų priekabų reikalavimams, taip pat panaikinti motorinių transporto priemonių ir priekabų, kurių į aplinką išmetami teršalai neatitinka techninių reikalavimų, privalomosios techninės apžiūros dokumentų galiojimą.

Pritarus projektams (Nr. XIVP-3626, Nr. XIVP-3628) po pateikimo, toliau jie bus svarstomi pagrindiniu paskirtame Teisės ir teisėtvarkos komitete. Prie šio klausimo svarstymo Seimo posėdyje planuojama grįžti birželio 6 d.

2 komentarų

Lankytojas

Reziumė, neberinkite tų pasikartojančių veidų, kurie ištisus dešimtmečius suolus trina. Nerinkite tų, kurie išsineša po 140 skėčių ar po puse tonos kavos iš sandėlio, net be jokios sąžinės graužaties toliau lenda į ekranus. Neberinkite tų, kurie išgarsėjo per akciją "Skaidrinam", gal tik tada nebebus visokių nesamoningų priimtų nutarimų. Absurdo lygis pasiekęs visišką piką, toliau jau niekur...

Skaitytojas

Ponia Gedviliene tegul dar pagalvoja apie pakeitimų dėl nuomos kompensacijos, kuria atemė nuo ubagų ir invalidų.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas