„Xiaomi“ pristatė išskirtinį telefoną: kiek daugiau nei 300 eurų kainuosiantis modelis nustebins savo asmenukių kameromis

Lukas Snarskis

2023-05-29, 13:30

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairiausių produktų, o tarp jų – ir išmanieji telefonai. Šiemet kompanijos vadovai jau demonstravo išskirtinėmis savybėmis aprūpintus flagmanus, o dabar debiutavo ir dar viena įdomi naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pristatė išskirtinį telefoną: kiek daugiau nei 300 eurų kainuosiantis modelis nustebins savo asmenukių kameromis

„Xiaomi“ pristatė naująjį „Civi 3“ išmanųjį telefoną, kuris skirtas asmenukių gerbėjams. Vidutinės klasės įrenginys pasiūlys vidutinės klasės specifikacijas, o taip pat ir išskirtines asmenukių kameras bei jų galimybes.

Naujasis „Xiaomi Civi 3“ aprūpintas 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama ekrano panelė pasižymi 1 500 nitų maksimalia raiška, o visa priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 8200 Ultra“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei iki 1 TB vidinės atminties. Skelbiama, jog „Civi 3“ modelio veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

„Xiaomi“ šio išmaniojo telefono nugarėlėje įmontavo tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Priekinėje „Civi 3“ modelio dalyje – dvi 32 MP asmenukių kameros.

Verta pastebėti, jog priekinėje telefono dalyje rasime ne tik dvi kameras, bet ir LED blykstes. Pagrindinė asmenukių kamera pasižymi optiniu vaizdo stabilizavimu ir automatinio fokusavimo funkcija, o antrasis modulis - platesnį 100 laipsnių kampą ir iki 4K vaizdo įrašymo funkciją.

Priekyje esančios LED blykstės naudoja dirbtinį intelektą, imituojantį apšvietimo efektus nuo šalto iki šilto, kad asmenukės būtų tikroviškesnių spalvų.

Naujasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas bus prieinamas violetinės, mėtinės, auksinės bei pilkos spalvų, o pigiausias modelis kainuos maždaug 330 eurų. Už šią kainą pirkėjai gaus 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties turintį modelį.

Tiesa, bent jau kol kas išmanusis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacija apie „Civi 3“ modelio pasirodymą kituose regionuose – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas