„Xiaomi“ pristato didžiausias metų naujienas: kur, kaip ir kada stebėti „Mi Mix 4“ pristatymą

„Xiaomi“ pristato didžiausias metų naujienas: kur, kaip ir kada stebėti „Mi Mix 4“ pristatymą

Antroji rugpjūčio savaitė nusimaito labai įdomi, ypatingai tie, kurie laukia naujienų išmaniųjų telefonų pasaulyje. Šiandien įvyks ilgai laukta „Xiaomi“ spaudos konferencija, kurioje išvysime ilgai anonsuotą „Mi Mix 4“ flagmaną, o taip pat ir pirmąją bendrovės planšetę po daugiau nei trejų metų pertraukos.

„Xiaomi“ spaudos konferencija – kur, kaip ir kada?

„Xiaomi“ spaudos konferenciją bus galima tiesiogiai stebėti internetu, tačiau bent jau kol kas kompanijos atstovai nėra pateikę tiesioginės transliacijos nuorodos. Kaip bebūtų, šį įrašą mes atnaujinsime kai tik atsiras oficialus kanalas, stebėti naujųjų „Xiaomi“ įrenginių pristatymą. Spaudos konferencijos pradžia 14:30 val. Lietuvos laiku.

„Xiaomi Mi Mix 4“ – ko tikėtis?

Gamintojas pakankamai ilgai ruošė šį išmanųjį telefoną ir neabejotinai išlaikys pagrindinį akcentą, kuris lydi šios serijos įrenginius nuo pat pradžios. „Xiaomi Mi Mix 4“ turės aukščiausios kokybės lankstų ekraną. Šis išmanusis telefonas bus pirmasis „Xiaomi“ įrenginys su kamera tiesiai po ekranu. Be puikaus ekrano, „Mi Mix 4“ pasižymės ir kitomis savybėmis.

Šis flagmanų serijos išmanusis telefonas yra aprūpintas su „Qualcomm Snapdragon 888 Plus“ procesoriumi. Tai taip pat bus vienas iš pirmųjų modelių visame pasaulyje, naudojančių šį lustą. Be kita ko, šiame įrenginyje bus įmontuota 4500 mAh talpos baterija, palaikanti greitą 120 W įkrovimą. Belaidžio įkrovimo galia bus nuo 70W iki 80W. Nepaisant to, tai bus didžiausias belaidžio įkrovimo pajėgumas pramonėje.

„Xiaomi Mi Pad 5“ – ko tikėtis?

Įvairios kalbos apie „Mi Pad 5“ internete sukasi jau kuris laikas. Tikėtina, kad šis įrenginys naudos „Snapdragon 860“ procesorių. Tiesa, neatmetamas variantas, kad „Xiaomi“ ketina pristatyti ir dar vieną planšetės variantą, kuris veiks su „Snapdragon 870“ procesoriumi. „Xiaomi Mi Pad 5“ aprūpinta 11 colių ekranu kartu su 2K raiška bei 120 Hz atnaujinimo dažniu. Panašu, kad planšetinio kompiuterio galinėje dalyje yra keletas kamerų bei LED tipo blykstė. Manoma, kad „Mi Pad 5“ standartinis variantas turės 12 MP pagrindinę kamerą ir 22,5 W greito įkrovimo technologija.

Šioje planšetėje bus įdiegta naujausia „Android 11“ operacinė sistema, taip pat ir 8720 mAh baterija. Informacija nėra tiksli, tačiau manoma, kad įrenginys palaikys 4 GB operatyviosios (RAM) atminties ir 64 GB vidinės atminties. „Mi Pad 5“ planšetė bus parduodama keturių spalvų – baltos, juodos, šviesiai rožinės ir violetinės.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas