„Xiaomi“ ruošia dar vieną nebrangų telefoną: žadamas greitas ir futuristinis modelis

Lukas Snarskis

2021-07-07, 17:00

0 komentarų
„Xiaomi“ ruošia dar vieną nebrangų telefoną: žadamas greitas ir futuristinis modelis

Kovo mėnesio pradžioje „Xiaomi“ pristatė „Redmi Note 10“ serijos išmaniuosius telefonus, kuriuos jau kuris laikas galima įsigyti ir mūsų šalies parduotuvėse. Ši serija turi jau ne vieną skirtingą modelį, o dabar aiškėja ir tai, jog Kinijos milžinė ketina pristatyti ir dar vieną naujieną.

Internete jau kuris laikas kalbama apie naująjį „Redmi Note 10T 5G“, o dabar apie tai oficialiai patvirtino ir „Xiaomi“ atstovai, kurie šį išmanųjį anonsuoja kaip „greitą ir futuristinį“. Ir nors oficialios informacijos apie šio produkto savybes nėra, tačiau viešoje erdvėje galima rasti kone visas pagrindines jo savybes.

Pranešama, kad naujasis „Redmi Note 10T 5G“ įrenginys turėtų pasižymėti 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį ekrano iškirpimą, kur gamintojas įmontuos 8 MP kamerą asmenukėms.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Mediatek Dimensity 700“ procesoriumi bei „ARM Mali-G57“ vaizdo plokšte. Šioje dalyje įdomu tai, jog „Xiaomi“ sako, kad šis įrenginys bus greitas, tačiau pastarasis lustas labiau tinkamas vidutinės klasės telefonams, kas ne visada asocijuojasi su greičiu. „Note 10T 5G“ modelis nugarėlėje taip pat turės trigubą kamerą.

„Xiaomi“ šiame telefone įmontuos 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – dvi kameros su 2 MP raiškos sensoriais. Verta paminėti ir tai, jog įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Tikėtina, kad naujasis „Redmi Note 10T 5G“ bus pristatytas antroje liepos pusėje ir iš pradžių jis pasirodys Indijos rinkoje. Informacijos apie šio modelio atkeliavimą į Europą – nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas