„Xiaomi“ ruošia lietuvių pamėgtos serijos atnaujinimą: pasiūlys galingas specifikacijas už bene žemiausią kainą rinkoje

Lukas Snarskis

2021-08-21, 17:00 (atnaujinta 2021-09-09, 01:34)

2 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ ruošia lietuvių pamėgtos serijos atnaujinimą: pasiūlys galingas specifikacijas už bene žemiausią kainą rinkoje

Pranešama, kad „Xiaomi“ dirba prie savo naujos pigių aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų serijos „Mi 11T“. Mes jau turime šiek tiek informacijos apie bazinį kompanijos modelį, tačiau dabar nutekėjo nauja informacija apie „Mi 11T Pro“.

Remiantis „YouTube“ kanalu „The Pixel“, naujasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi. Pranešama, kad „Mi 11T Pro“ modelis taip pat pasižymės net 5000 mAh talpos baterija, 120 W įkrovimo palaikymu ir 120 Hz OLED ekranu. Tai būtų ryškus žingsnis į priekį, palyginti su „Mi 10T Pro“, kuris buvo pristatytas su 33 W įkrovimu ir 144 Hz skystųjų kristalų ekranu.

Taip pat pasirodė informacija apie kainas, o „Mi 11T Pro“ kaina turėtų prasidėti nuo maždaug 490 eurų. Tiesa, jeigu šis išmanusis telefonas pasirodys ir Europoje, jo kaina gali būti ir kiek didesnė. Nepaisant to, „Xiaomi Mi 11T Pro“ greičiausiai gali būti vienas iš pigesnių „Snapdragon 888“ telefonų, panašiai, kaip ir „Realme GT“.

Jei tai vis tiek atrodo šiek tiek brangu, pranešama, kad „Xiaomi“ ruošia variantą ir su „MediaTek“ procesoriumi. Pastarasis modelis turėtų debiutuoti kaip „Xiaomi Mi 11T“, kuris taps pigesne „Xiaomi Mi 11T Pro“ alternatyva. Jis taip pat turės 120 Hz OLED ekraną, o trigubame masyve bus integruota 64 MP pagrindinė kamera.

„Xiaomi“ nepatvirtino „Mi 11T“ serijos išleidimo datos, tačiau gandai ir serijos pristatymo istorija leidžia mums spėti, jog naujasis telefonas bus pristatytas rinkai rugsėjo pabaigoje. Labai tikėtina ir tai, kad visa ši serija, anksčiau ar vėliau, pasieks ir mūsų šalies parduotuves. Kaip bebūtų, šiai dienai dar reikia sulaukti ir oficialaus „Xiaomi“ patvirtinimo.

2 komentarų

Lankytojas

Kas cia dabar uz durnelius mus laiko ?manevrus baltijos juroj ,kartu su rus vykdo......o mes prekybos atstovybe atsidarem ,kad prekiaut ir sankcijos ......jei sankcijos tai sankcijos,,,,tokia prekyba is musu atsisako viska pirkt ,o savo kisa ......neee.....valdzios vyrai turi be sazines verslininkams pakalbet i ausi...aplamai uzdraust importa is ten.....is musu uz 100 ,mes uz milijarda.....euru perkam...apseisim.

R

Kinieciai mums taiko embargo, tai tokios zinutes dabar nekorektiskos... Turiu xiaomi telefona, bet sekancio, kad ir koks geras butu, ranka nekyla pirkti

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas