„Xiaomi“ ruošią tikrą šedevrą: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins naujasis „Mix Fold 3“ flagmanas

Jeigu anksčiau gamintojai lenktyniaudavo kameros galimybėmis, vyko ir galios ar baterijų lenktynės, tai dabar tokių iššūkių mažiau. Nepaisant to, jau kuris laikas kuriami sulenkiami išmanieji, kuriems skiriamas vis didesnis ir didesnis dėmesys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ ruošią tikrą šedevrą: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins naujasis „Mix Fold 3“ flagmanas

Kinijos kompanija „Xiaomi“ jau yra pristačiusi du sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Iš pradžių bendrovė pademonstravo „Mix Fold“ modelį, o praėjusiais metais jis sulaukė atnaujinimo. Šiemet laukiama ir „Xiaomi Mix Fold 3“ pristatymo, o dabar aiškėja ir šio flagmano specifikacijos.

Remiantis naujausia informacija, „Mix Fold 3“ sulenkiamas telefonas turės 6,5 colių įstrižainės OLED ekraną, kuris bus įmontuotas išorinėje dalyje. Vidinėje įrenginio dalyje – 8,02 colių sulenkiamas OLED ekranas. Abi šios panelės pasižymės Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia taip pat rasime ir nedidelius asmenukių kameros išpjovimus.

„Xiaomi Mix Fold 3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei naudos LPDDR5 operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 vidinės talpyklos lustus. Skelbiama, kad gamintojas ketina pasiūlyti iki 16 GB operatyviosios bei 1 TB vidinės atminties.

Naujausia informacija rodo, jog „Xiaomi Mix Fold 3“ pasiūlys ir puikias fotografijos galimybes. Sulenkiamas išmanusis telefonas turės keturias kameras nugarėlėje, prie kurių dirbama kartu su „Leica“. Čia bus naudojamas 50 MP raiškos „Sony IMX989“ sensorius, o taip pat ir dar tris tokios pat raiškos objektyvai.

„Xiaomi“ flagmano nugarėlėje taip pat rasime plataus kampo kamerą, aprūpintą „Sony IMX858“ sensoriumi, 50 MP teleobjektyvą, o ketvirtoji kamera – periskopinis sensorius. Teigiama, kad čia bus naudojamas „IMX858“ jutiklis. Nesunku nuspėti, kad čia rasime išties puikias fotografavimo galimybes.

Praėjusiais metais debiutavęs „Xiaomi Mix Fold 2“ buvo aprūpintas 67W greituoju įkrovimu, o tokią pačią spartą turėtų pasiūlyti ir 2023 metų flagmanas. Gamintojas šiemet ketina pasiūlyti ir belaidžio įkrovimo galimybę naujajame „Mix Fold 3“ modelyje. Neabejojama, kad tai leis pasiūlyti ir funkciją, leidžiančią įkrauti kitus įrenginius.

Kaip jau minėjome, naujasis „Xiaomi Mix Fold 3“ turėtų debiutuoti antroje šių metų pusėje. „Xiaomi“ kol kas nėra paskelbę jokios oficialios informacijos, tačiau artėjant pristatymui – neabejotinai galėsime detaliau pažvelgti į šio sulenkiamo modelio galimybes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas