„Xiaomi“ ruošiasi nebrangaus telefono pristatymui: netrukus debiutuos naujasis „Redmi Note 12 Turbo“

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet išleidžia daugybę įvairių išmaniųjų telefonų, o kai kurie jų parduodami pasitelkiant dukterines kompanijas. Lietuviai puikiai žino tokius vardus kaip „Poco“ ar „Redmi“. Būtent pastaroji dar visai neseniai pristatė „Note 12“ seriją, kuri netrukus gali pasipildyti dar vienu nauju modeliu.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Xiaomi“ ruošiasi nebrangaus telefono pristatymui: netrukus debiutuos naujasis „Redmi Note 12 Turbo“

„Redmi“ jau yra pristačiusi penkis „Redmi Note 12“ serijos išmaniuosius telefonus, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir šeštasis. Kinijos kompanijos vadovai planuoja pristatyti „Redmi Note 12 Turbo“, o dabar aiškėja ir kokiomis savybėmis pasižymės šis variantas.

Pranešama, kad naujasis „Redmi Note 12 Turbo“ turėtų būti aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Ši panelė taip pat turės 120 Hz atsinaujinimo dažnį, o po ja bus įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2“ procesoriumi, tačiau kokias atmintines pasiūlys pirkėjams – išlieka nežinoma.

„Redmi Note 12 Turbo“ nugarėlėje turėtumėme rasti tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o trečiojo sensoriaus savybės išlieka nežinomos, tačiau tai turėtų būti gylio sensorius. Neoficialiais duomenimis, šio įrenginio veikimą palaikys 5500 mAh talpos baterija su 67 W greituoju įkrovimu.

Kol kas nėra žinoma kada galėtų būti pristatyti naujasis „Redmi Note 12 Turbo“, tačiau tai gali įvykti jau visai netrukus. Internete vis garsiau kalbama apie šį išmanųjį telefoną, o tai rodo, kad gamintojas aktyviai ruošiasi jo pristatymui.

Įdomu tai, jog kalbos apie šį išmanųjį telefoną sklinda jau keletą savaičių, tačiau iki šiol nėra žinoma kada jis galėtų būti pristatytas. „Redmi“ atstovai iki šiol nėra patvirtinę, kad tokį modelį apskritai planuoja išleisti. Verta pastebėti ir tai, jog kompanijos vadovai anksčiau žadėjo išleisti mažiau „Note 12“ serijai priskiriamų modelių, tačiau jau dabar yra pristatyti 5 ir galimai ruošiamasi pademonstruoti ir šeštąjį.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas