„Xiaomi“ sulaukė kamerų ekspertų kritikos: gausybę megapikselių siūlantis „Redmi“ vidutiniokas neprilygsta net ir gerokai senesniems telefonams

Lukas Snarskis

2023-04-11, 16:55

1 komentaras

Lietuviai puikiai žino „Xiaomi“ dukterines bendroves, tokias kaip „Poco“ ar „Redmi“. Būtent pastaroji dar visai neseniai pristatė „Note 12“ seriją, kuri neseniai debiutavo ir Lietuvoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ sulaukė kamerų ekspertų kritikos: gausybę megapikselių siūlantis „Redmi“ vidutiniokas neprilygsta net ir gerokai senesniems telefonams

Kamerų ekspertai neseniai išbandė naująjį „Redmi Note 12 Pro+“, kuris aprūpintas net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindine kamera. Nors čia ir naudojamas „Samsung“ sukurtas sprendimas, tačiau rezultatai – ne tokie, kokių tikėjosi daugelis.

Naujasis „Redmi Note 12 Pro+“ buvo išbandytas ir „DxOMark“ ekspertų, o jų atiliktuose testuose šis modelis surinko tik 113 taškų ir užėmė 74 poziciją. Išmanusis telefonas nusileido tokiems įrenginiams kaip „OnePlus 8 Pro“ ar „Nord 2T 5G“, o taip pat ir daugybei kitų „Xiaomi“ modelių – tarp jų „Xiaomi 12T“, „Mi 11 Pro“ ar „Xiaomi 12 Pro“.

„DxOMark“ ekspertai pažymi, jog šis „Redmi“ išmanusis telefonas gali pasiūlyti pakankamai gerus rezultatus, kurie gali būti lyginami su aukščiausios klasės modeliais. Kaip pagrindinės stiprybės buvo įvardinta gera ekspozicija ir tikslus baltos spalvos balansas. Neblogai įvertintos ir fotografavimo galimybes esant prastesniam apšvietimui, tačiau akcentuojamos fokusavimo problemos.

Daugiausiai kritikos „Note 12 Pro+“ modelis sulaukė dėl labai prastų priartinimo galimybių – čia pastebimas skaitmeninis triukšmas, prasta tekstūra. „DxOMark“ teigimu, šis išmanusis telefonas puikia tinkamas statinių portretų fotografavimui, o taip pat ir portretų filmavimui prie beveik bet kokių apšvietimo sąlygų.

Priminsime, kad „Redmi Note 12 Pro+“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys veikia su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriumi bei turi iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ne tik jau minėtą 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, bet ir dar du objektyvus. Vienas jų – 8 MP plataus kampo, o antrasis – 2 MP makro sensorius. „Redmi Note 12 Pro+“ veikimą palaiko 5 000 mAh talpos baterija.

1 komentarų

Gorgle

Reliai, kas telefonus perka del kameros, geriau nusiperka pigesni telefona, ir gera kamera

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas