„Xiaomi“ susiduria su rimtomis problemomis: stabdo populiarios serijos gamybą

„Xiaomi“ susiduria su rimtomis problemomis: stabdo populiarios serijos gamybą

Pasaulinė mikroschemų krizė ir toliau griauna daugelio gamintojų planus. Nuo to kenčia automobilių bendrovės, o problemos neaplenkia ir išmaniųjų telefonų gamintojų. Nors situacija atrodė ganėtinai stabili, tačiau pasirodo, jog sutrikimų gamyboje turi ir didžiausieji.

Manoma, kad krizė, kuri susidarė dėl pasaulinės pandemijos ir staigiai išaugusios paklausos, baigsis iki 2023 metų. Tačiau vis daugiau gamintojų praneša apie vienokias ar kitokias problemas, kurios susijusios su tuo. Apie tai prakalbo ir „Xiaomi“ atstovai, kurie laikinai nutraukė „Redmi Note 10“ išmaniųjų telefonų gamybą.

Remiantis „CNBC International“ padalinio ataskaita, bendrovė skatina gerbėjus pirkti kitus „Redmi Note 10“ serijos modelius. Pranešama, kad „Redmi Note 10“ gamybai įtakos turi lustų trūkumas ir šiuo metu jau yra sustabdyta jo gamyba Indijoje. Net neabejojama, jog netrukus analogiški veiksmai bus žengti ir kituose regionuose.

„Xiaomi“ jau ne kartą didino „Redmi Note 10“ kainą Indijoje, o šie kainų padidėjimai siejami su telefonų komponentų trūkumu. Be to, 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64GB vidinės atminties „Redmi Note 10 Pro“ ir „Redmi Note 10 Pro Max“ variantų gamyba ir prekyba jau anksčiau buvo visiškai netraukta.

Indijoje „Xiaomi“ pirkėjus skatina pirkti „Redmi Note 10 Pro“, „Redmi Note 10S“ ir „Redmi Note 10 5G“ išmaniuosius, tačiau nėra garantijos, kad šie modeliai taip pat greitai nebus išparduoti. Akivaizdu, kad viena didžiausių Kinijos kompanijų susiduria su didelėmis problemomis, kurios jau visai netrukus gali paliesti ir kitas rinkas, įskaitant ir Europą.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Niekam tikę

Tie Xiamo telefonai. Su kameromis, nors ir turi daug megapixelių turi, blogos kokybės nuotraukos išeina vos tik prieblanda, interfeisas ir "su pirštu" darytas, garso ir išjungimo mygtukas ir ne patogioje vietoje, sunkus pats telefonas palyginus su kitais ir dar daug daug kitų minusų. Nevertas pirkti.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas