„Xiaomi“ telefonų savininkų laukia karšta vasara: sužinokite ar sulauksite didžiausios metų naujienos

Lukas Snarskis

2021-06-27, 14:00 (atnaujinta 2021-06-28, 11:25)

0 komentarų
„Xiaomi“ telefonų savininkų laukia karšta vasara: sužinokite ar sulauksite didžiausios metų naujienos

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ būstinėje ir gamyklose – tikras darbymetis. Pastaruoju metu netyla kalbos apie naująjį „Mi Mix 4“ išmanųjį telefoną, kurio pristatymo laukiama jau artimiausiu metu. Ir tai dar tikrai nėra viskas ką gamintojas ruošia. Atnaujinimo turėtų netrukus sulaukti ir bendrovės telefonuose naudojama vartotojo sąsaja.

Šiemet neabejotinai sulauksime naujos MIUI versijos, kuri pastaruoju metu yra testuojama bendrovės viduje. Apie „MIUI 13“ kalbama jau kuris laikas ir net žinoma tai, jog šią versiją galės išbandyti visi tie, kurie turi ne senesnį nei dvejų metų „Xiaomi“ išmanųjį telefoną. Dabar jau aiškėja pirmieji įrenginiai, kurie šio naujinio sulauks dar rugpjūčio mėnesį.

Remiantis naujausia informacija, „MIUI 13“ atnaujinimą pirmiausia gaus šie įrenginiai:

  • „Xiaomi Mi 11“
  • „Xiaomi Mi 10“ serija;
  • „Xiaomi-Mi 9“ serija;
  • „Redmi K40“ serija;
  • „Redmi K30“ serija;
  • „Redmi Note 10“ serija;
  • „Redmi Note 9“ serija;
  • „Redmi Note 8“ serija.

Įdomu ir tai, jog šio naujinio gali sulaukti ir „Xiaomi Mi 6“ modelis, kuris praėjus keturiems metams po išleidimo, vis dar yra naudojamas daugiau nei 2 mln. vartotojų. Apie tai neseniai prakalbo „Xiaomi“ vadovas Lei Junas.

Vienas iš kompanijos vadovų, Li Mingas, bendraudamas su žiniasklaida atskleidė, jog šiuo metu vyksta vidiniai „MIUI 13“ vartotojo sąsajos bandymai, o jos pristatymas turėtų įvykti jau rugpjūčio mėnesį. Nors anksčiau buvo tikimasi, jog naujoji versija gali būti pristatyta dar birželį, tačiau jau tampa aišku, kad dar teks šiek tiek palaukti.

Kaip ir įprasta, „MIUI 13“ pirmiausia pasirodys Kinijos rinkai skirtuose įrenginiuose ir tik po to šis atnaujinimas pasieks pasaulinei rinkai skirtus išmaniuosius telefonus. Tiesa, kokie atnaujinimai ir patobulinimai bus naujoje „MIUI 13“ versijoje neatskleidžiama. „Xiaomi“ užsiminė tik, kad sulauksime greičiau veikiančios, stabilesnės vartotojo sąsajos bei praplėsto funkcionalumo. Žinoma, kad „MIUI 13“, leis virtualiu būdu išplėsti RAM atmintį, apie tai galite daugiau sužinoti čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas