„Xiaomi“ tiki savo naujuoju šedevru: žadama, kad nusivilti tikrai neteks

„Xiaomi“ tiki savo naujuoju šedevru: žadama, kad nusivilti tikrai neteks

„Xiaomi“ oficialiai patvirtino, kad jau netrukus, rugpjūčio 10 dieną, pristatys naująjį „Xiaomi Mi Mix 4“ įrenginį. Turint omenyje, kad tai bus pirmasis MIX serijos išmanusis telefonas per paskutinius trejus metus, laukiama ir tikimasi išties daug. Šio prietaiso ekranas, fotoaparatas ir bendras dizainas turėtų padaryti didelį įspūdį. „Xiaomi“ generalinis direktorius Lei Jun puikiai atsiliepė apie „Xiaomi Mi Mix 4“. Pasak jo, naujasis „Xiaomi Mi Mix 4“ tikrai pateisins visų lūkesčius. Taip pat teigė, kad „MIX“ išmaniųjų įrenginių serija, kaip aukščiausios klasės „Xiaomi“ produktų linija, atspindi tikrą „Xiaomi“ ateities technologijų viziją.

Dar 2016 metais „Mi Mix“ karta pasirodė nuostabiai, sukurdama telefoną su kone pilnai ekranu padengta priekine įrenginio dalimi. Wang Hua iš „Xiaomi Group“ viešųjų ryšių skyriaus nurodė, kad po to, kai 2016 m. spalį pasirodė terminas „visas ekranas“, visa išmaniųjų telefonų pramonė dėjo pastangas, kaip ekrano ir telefono korpuso santykį padaryti dar ekstremalesnį.

Praėjo beveik 5 metai nuo pirmojo MIX serijos įrenginio išleidimo. Visgi liko išties ne daug laiko, kuomet šios serijos naujausias modelis pateks į klientų rankas. Pasak „Xiaomi“ atstovų, „Mi Mix“ serija yra produktas, gimęs svajonių išpildymui.

Priminsime, kad „Xiaomi Mi Mix 4“ turės aukščiausios kokybės lankstų ekraną. Šis išmanusis telefonas bus pirmasis „Xiaomi“ įrenginys su kamera tiesiai po ekranu. Be puikaus ekrano, „Mi Mix 4“ pasižymės ir kitomis savybėmis. Šis išmanusis telefonas naudoja lanksčią CUP technologiją. Tačiau svarbu pažymėti, kad norint pasiekti „Full-screen“, teko kiek paaukoti asmenukių kokybę.

Nors išties puikus ekranas yra vienas iš svarbiausių šio išmaniojo telefono savybių, „Mi Mix 4“ viduje taip pat naudojama gera „geležis“. Šis flagmanų serijos išmanusis telefonas yra aprūpintas su „Qualcomm Snapdragon 888 Plus“ procesoriumi. Tai taip pat bus vienas iš pirmųjų modelių visame pasaulyje, naudojančių šį lustą. Be kita ko, šiame įrenginyje bus įmontuota 4500 mAh talpos baterija, palaikanti greitą 120 W įkrovimą. Belaidžio įkrovimo galia bus nuo 70W iki 80W. Nepaisant to, tai bus didžiausias belaidžio įkrovimo pajėgumas pramonėje.

Dabartinėje išmaniųjų telefonų rinkoje yra daug modelių, teigiančių esantys viso ekrano įrenginiais. Tačiau tiesa yra ta, kad visuose šiuose įrenginiuose yra tam tikra ekrano dalis, kuriai trukdo vienas ar kitas jutiklis. To tikrai nebus greitai pasirodančio „Xiaomi Mi Mix 4“ išmaniojo telefono atveju.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas