Pasirūpinkite kalėdinėmis dovanomis paprasčiau: viena programėlė leis sužinoti, ko nori artimieji

Kalėdinių dovanų paieškos gali kiek apkartinti šventinį laikotarpį – norėdami išvengti begalinių eilių ar vėluojančių siuntų, staigmenomis pradėkite rūpintis jau dabar.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Pasirūpinkite kalėdinėmis dovanomis paprasčiau: viena programėlė leis sužinoti, ko nori artimieji

Lengvesniam planavimui ir pasiruošimui verta naudoti išmaniąsias programėles, kurios ne tik padės sugalvoti, ką pirkti, bet ir padės neviršyti suplanuoto biudžeto.

Pasak Arnoldo Lukošiaus, „Tele2 Inovacijų biuro“ eksperto, išmanūs įrankiai telefone padeda lengviau pasirūpinti dovanomis ne tik kalėdiniu laikotarpiu – aplikacijose veikiančios technologijos leidžia sukurti dovanų sąrašus, planuoti biudžetą ar atrasti idėjų bet kuriai progai.

Norų sąrašui – „The Christmas List App“

Programėlė palengvina rūpesčius dėl to, ką padovanoti kitiems – čia veikiantys įrankiai leidžia sudaryti kalėdinius dovanų sąrašus ir dalintis jais su artimaisiais. Galėsite ne tik patys pridėti norimų daiktų iš bet kurios internetinės parduotuvės, bet ir stebėti, ko nori jūsų draugai. Kaskart įtraukus naują pasiūlymą į pageidavimų sąrašą, būsite apie tai informuoti ir galėsite pirmieji pažymėti, kad norite padovanoti tam tikrą daiktą. Gavėjas šios informacijos nematys, tad dovana liks siurprizu. Čia taip pat galite nustatyti išlaidų limitą ir stebėti, kiek biudžeto jums liko.

Paprastesniam planavimui – „Gifster“

Šventiniu laikotarpiu nelengva atsiminti, kam dovanos jau nupirktos, o kuriomis dar reikia pasirūpinti. Išmani programėlė leidžia registruoti pirkinius ar sugalvotas idėjas bei pasidalinti atsakomybėmis su artimaisiais. Čia galite sudaryti tiek savo asmeninį dovanų sąrašą, tiek ir kurti bendrus su draugais ar šeimos nariais. Aplikacijoje integruota ir „Secret Santa“ (liet. „Slaptojo Kalėdų senelio“) funkcija, kuri palengvins keitimąsi dovanomis.

Išlaidoms stebėti – „Christmas Gift List Tracker“

„iPhone“ naudotojams skirta programėlė ne tik skaičiuoja iki Kalėdų likusį laiką, bet ir leidžia stebėti šventinį biudžetą aiškiose diagramose. Aplikacijoje esantys įrankiai susumuoja visus pirkinius iš įvairių dovanų sąrašų ir parodo, kiek dar galite išleisti. Čia galėsite dalintis biudžetu su kitais naudotojais arba nustatyti slaptažodį, kad apsaugotumėte jį nuo svetimų akių. Programa automatiškai sinchronizuoja įrenginius ir saugo ankstesnių metų dovanų sąrašus ir jų biudžetus, kad galėtumėte palyginti juos. „Android“ išmaniųjų savininkai gali naudotis „Christmas Gift List“ aplikacija, kuri taip pat padės planuoti šventinį biudžetą. Programėlė archyvuoja jūsų sudarytus sąrašus, užtikrina apsaugą slaptažodžiu ir leidžia sudaryti biudžetus ne tik keliomis valiutomis, bet ir įvairiomis kalbomis. Čia esantys įrankiai užtikrina galimybę dalintis sąrašais su kitais žmonėmis el. paštu ir daugeliu kitų programų.

Kvietimams ir atvirukams – „Punchbowl“

Žmones galite pasveikinti ne tik materialiais daiktais, bet ir nuoširdžiu palinkėjimu ar šventišku atviruku. Būtent ši programėlė leidžia lengvai kurti spalvingus skaitmeninius sveikinimus ar kvietimus ir siųsti juos el. paštu ar SMS žinute. Joje galėsite rinktis iš tūkstančių dizainų, personažų ar įvairiausių temų – nuo gimtadienio iki Kalėdų. Programėlė suteikia galimybę pridėti norimas nuotraukas ar įkelti į šventę kviečiamų žmonių kontaktus tiesiai iš telefono adresų knygelės. Vos vienu mygtuko paspaudimu aplikacijoje galima ne tik išsiųsti pakvietimus, bet ir stebėti žmonių atsakymus, ar jie dalyvaus jūsų šventėje.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas