Slapto Kalėdų senelio padėjėjas telefone: kaip lengviau pasikeisti dovanomis?

Kasmet tampame slaptuoju Kalėdų seneliu kolegoms, draugams ar net šeimos nariams, tačiau dažnam ši užduotis sukelia daug rūpesčių.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Slapto Kalėdų senelio padėjėjas telefone: kaip lengviau pasikeisti dovanomis?

Išmanios aplikacijos telefone gali palengvinti dovanų keitimąsi – jos padeda ne tik sutaupyti laiko, bet ir leidžia geriau suprasti kitų lūkesčius bei išrinkti tinkamiausią dovaną.

„Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas Arnoldas Lukošius teigia, kad slapto Kalėdų senelio aplikacijos sukurtos itin patogiai – vos kelių mygtukų paspaudimu galima sužinoti svarbiausią informaciją – kam dovanojate dovaną, ko žmogus norėtų ir kaip geriausia jam staigmeną pristatyti.

Daugybė funkcijų viename įrankyje – „Elfster“

Dėl savo funkcionalumo ši programėlė dažnai yra priskiriama prie pačių patogiausių šventinio laikotarpio aplikacijų. Joje galite ne tik lengvai priskirti slaptąjį Kalėdų senelį šeimos nariui ar draugui, tačiau ir nustatyti dovanų biudžetą bei sukurti personalizuotą pageidavimų sąrašą. Savo norus galėsite nuolat atnaujinti ir dalintis jais su artimaisiais. „Elfster“ funkcijos yra visiškai nemokamos, tačiau reikia turėti paskyrą – užsiregistruoti nemokamai programėlėje arba prisijungti per „Facebook“. Geriausia dalis ta, kad šį įrankį galite naudoti ne tik per Kalėdas, bet ir per bet kurią kitą šventę ar vakarėlį. Aplikacija pateikia naudingų pasiūlymų, kaip atrasti geriausią dovaną, tad šventiniai mainai bus kaip niekad lengvi.

Lengvam sąrašo pasidalinimui – „Simple Secret Santa Generator“

Dėl itin paprasto dizaino ir funkcijų ši programėlė tiks bet kurio amžiaus žmonėms. Norint sudaryti slaptojo Kalėdų senelio sąrašą, tereikia sukurti sąrašo pavadinimą bei aprašymą ir visiems dalyviams išsiųsti kvietimą. Čia galite kurti ir savo taisykles – nustatyti biudžetą ar dovanos pobūdį. Aplikacijoje veikiantys įrankiai ne tik užtikrina galimybę peržiūrėti kito žmogaus norų sąrašą, bet ir siunčia priminimus, kad neužmirštumėte pasirūpinti dovana. Draugams ir šeimos nariams galima siųsti kvietimo nuorodą el. paštu arba trumpąja žinute. Programėlė išsiskiria ir dėl siūlomų integruotų bendrinimo parinkčių, kurios leidžia siųsti kvietimą beveik per kiekvieną „iPhone“ arba „Android“ išmaniajame telefone esančią žinučių siuntimo programėlę.

Jeigu reikia kelių sąrašų – „Santa's Secret Keeper“

Jei šventiniu laikotarpiu dalyvausite ne viename dovanų apsikeitimo vakarėlyje – ši programėlė jums puikiai tiks. Joje galima sukurti neribotą skaičių dovanų mainų sąrašų ir pridėti daugybę žmonių. Šioje aplikacijoje taip pat galite nustatyti mažiausią ir didžiausią dovanos kainą, taip pat pridėti mainų instrukcijas, kurias visi dalyviai galės bet kuriuo metu perskaityti. Jei dovanų apsikeitime dalyvauja tarpusavyje nesutariantys draugai, programėlėje galėsite juos atskirti, kad jie išvengtų nesutarimų.

Bendravimui tarpusavyje – „Secret Santas Helper“

Ši programėlė, be jau įprastų dovanų apsikeitimui reikalingų funkcijų, išsiskiria galimybe mainų dalyviams bendrauti tarpusavyje. Taip švenčių laukimas tampa šiltesnis ir smagesnis. Aplikacijoje galima lengvai nustatyti dovanų vertės ribą, porų sudarymo taisykles, kad vienas kito nepažįstantys žmonės neturėtų keistis dovanomis tarpusavyje. Aplikacijoje veikia naudinga funkcija, kuri leidžia išsiųsti svajonių dovanos užuominą savo slaptam Kalėdų seneliui. Sukurta grupe galėsite bendrinti su draugais itin paprastu būdu – nusiųsdami nuorodą arba grupės kodą.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas