Ieškantiems naujo išmaniojo telefono: 5 aukštos klasės įrenginiai, kuriuos galima įsigyti už mažiau nei 1000 eurų

Paskelbė Lukas Snarskis
2024-05-16, 16:35

Samsung Galaxy S24

Lietuvoje „Galaxy S24“ dabar kainuoja nuo 689 eurų ir tai neabejotinai yra viena geriausių opcijų rinkoje. Puikus 6,2 colių įstrižainės ekranas, galingas procesorius, šaunios kamerų galimybės ir net septyneri metai programinės įrangos palaikymo!

Apple iPhone 15

Jeigu esate „Apple“ gerbėjas – „iPhone 15“ galėtų būti ta opcija, į kurią reikėtų atsižvelgti. Lietuvoje šis modelis kainuoja nuo 849 eurų, o jo siūlomos galimybės patiks kiekvienam „iPhone“ gerbėjui. „A16 Bionic“ lustas ir toliau išlieka vienu geriausiu, o 48 MP kamera suteiks puikias galimybes.

Google Pixel 8 Pro

„Google“ telefonai visuomet garsėjo savo kamerų galimybėmis, o kodėl nenusipirkus kol kas naujausio bendrovės flagmano? Lietuvoje „Pixel 8 Pro“ kainuoja nuo 719 eurų, o už šią sumą gausite visus „Google“ siūlomus privalumus.

Nothing Phone (2)

Ieškote aukštos klasės įrenginio, tačiau vis dėlto nenorite išleisti labai daug pinigų? Tuomet vertėtų atkreipti dėmesį į „Nothing Phone (2)“. Pigiausias modelis Lietuvoje kainuoja tik nuo 567 eurų, o už tai gausite ne tik pakankamai galios, bet ir išskirtinį dizainą.

Samsung Galaxy Flip5

Norite sulenkiamo išmaniojo telefono? „Samsung Galaxy Flip5“ šiuo metu yra pigiausias tokio tipo įrenginys, o jo kaina prasideda nuo 750 eurų. Žinoma, teks prisitaikyti prie jo neįprastų formų, bet tuo pačiu galėsite mėgautis ir itin kompaktišku dydžiu.

Daugiau įvairių tekstų

Skaitykite daugiau mūsų naujienų - spauskite žemiau esantį mygtuką arba braukite pirštu iš apačios į viršų.