Ieškantiems naujo išmaniojo telefono: 5 geriausi įrenginiai, kuriuos galima įsigyti už mažiau nei 500 eurų

Paskelbė Lukas Snarskis
2024-05-20, 07:55

Xiaomi 13T

Išmanusis telefonas Lietuvoje kainuoja nuo 409 eurų, o už šią kainą jūs gausite 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Telefono privalumai

„Xiaomi 13T“ pasiūlys 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną ir atsinaujinimo dažnį iki 144 Hz. Čia naudojamas „MediaTek“ procesorius, o daugelis ekspertų šį įrenginį vertina puikiai dėl nuostabaus kainos ir kokybės santykio.

Google Pixel 7a

Išmanusis telefonas Lietuvoje kainuoja nuo 364 eurų, o už šią kainą jūs gausite 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties.

Telefono privalumai

„Google Pixel 7a“ pasiūlys pakankamai kompaktišką dydį, mat čia rasime 6,1 colių įstrižainės OLED ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Bene didžiausias šio įrenginio privalumas – tai jo kameros. Nors tai vidutinės klasės modelis, tačiau jo kamerų galimybės dažnai lyginamos net ir su flagmanais.

Nothing Phone (2a)

Išmanusis telefonas Lietuvoje kainuoja nuo 333 eurų, o už šią kainą jūs gausite 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties.

Telefono privalumai

Naujausias „Nothing“ išmanusis telefonas, kuris pasiūlys viską, ko gali reikėti daugeliui. Šis vidutiniokas turi 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną, „MediaTek“ procesorių, išskirtinius dizaino sprendimus ir du 50 MP objektyvus nugarėlėje.

Poco F5

Išmanusis telefonas Lietuvoje kainuoja nuo 365 eurų, o už šią kainą jūs gausite 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Telefono privalumai

Aukštos klasės procesorius ir daugybė atminties – tai didžiausi „Poco F5“ modelio privalumai. „Xiaomi“ dukterinės bendrovės modelis pasiūlys ir puikų baterijos tarnavimo laiką bei 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Xiaomi 13 Lite

Išmanusis telefonas Lietuvoje kainuoja nuo 368 eurų, o už šią kainą jūs gausite 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties.

Telefono privalumai

„Xiaomi“ savo asortimente turi ne vieną vidutinės klasės įrenginį, tačiau „Xiaomi 13 Lite“ yra vienas geriausių iš jų. Čia rasime dvigubą asmenukių kamerą, kas suteiks išskirtines galimybes, 6,55 colių įstrižainės ekraną o taip pat ir pakankamai gerą bateriją.

Daugiau įvairių tekstų

Skaitykite daugiau mūsų naujienų - spauskite žemiau esantį mygtuką arba braukite pirštu iš apačios į viršų.