Susiduriate su lėtai įkraunamo telefono problema? Paprasti triukai, kurie leis jūsų įrenginį įkrauti maksimalia sparta

Paskelbė Lukas Snarskis
2024-05-01, 12:00

Venkite belaidžio įkrovimo

Belaidis įkrovimas dažniausiai siūlo tik 10-15W galią, kas yra ženkliai mažiau už tai, ką galime gauti pasitelkiant laidinį įkrovimą. USB-C yra gerokai patikimesnis įkrovimo variantas, kas ir leis įkrauti telefoną greičiau.

Išjunkite savo telefoną

Geriausias būdas sumažinti energijos eikvojimą - visiškai išjungti telefoną. Net jeigu krovimo metu nesinaudojate savo turimu įrenginiu – jis naudoja baterijos energiją įvairiems fone vykstantiems veiksmams, todėl geresnio varianto nei visiškai išjungti savo turimą prietaisą tiesiog nėra.

Nenaudokite išorinių baterijų

USB 3.x ir 4.x jungtys palaiko labai didelę galią su sąlyga, kad jos pritaikytos USB-PD, iki 240 W, vargu ar tokį intensyvumą gausite iš kompiuterio USB prievadų ar daugumos išorinių baterijų. Ir tai, žinoma, sulėtins jūsų išmaniojo telefono įkrovimo spartą.

Išjunkite ryšio priemones

Lengviausias būdas išjungti visus ryšius - įjungti lėktuvo režimą, tačiau tai ne visada geriausia. Pagal numatytuosius nustatymus išjungiamas ne tik mobilusis ryšys, bet ir „Wi-Fi“ bei „Bluetooth“, o tai, žinoma, yra problema, jei naudojate belaides ausines arba jums reikalingas interneto ryšys. Kaip bebūtų, tai paspartins prietaiso įkrovimą.

Nesinaudokite telefonu

Jeigu norite kuo greičiau įkrauti savo išmanųjį telefoną – nesinaudokite juo. Raskite kuo galėtumėte užsiimti be savo įrenginio, nes tai tikrai paspartins įkrovimo procesą. Žinoma, tai nereiškia, jog vertėtų ignoruoti visus skambučius ar gaunamas žinutes, tačiau žaidimų sesijos turėtų palaukti kol krovimas bus baigtas.

Atkreipkite dėmesį į temperatūrą

Dar vienas svarbus niuansas – vienu metu naudojantis telefonu ir jį įkraunant – jo temperatūra kyla. Svarbi ne tik jūsų įrenginio temperatūra, tačiau ir aplinkos. Jeigu esamoje patalpoje yra labai karšta – vertėtų paieškoti kitos vietos. Tas pats galioja ir esant itin žemai temperatūrai.

Ideali temperatūra įkrovimui

Idealus temperatūros intervalas yra nuo 10 iki 30 laipsnių Celsijaus, o mūsų rekomendacija būtų taikyti kažkur į viduriuką. 15-20 laipsnių patalpa

Daugiau įvairių tekstų

Skaitykite daugiau mūsų naujienų - spauskite žemiau esantį mygtuką arba braukite pirštu iš apačios į viršų.