Naujųjų „Xiaomi“ flagmanų be įkroviklių niekas neperka: daugelis pirkėjų pasirinko kitą opciją

Lukas Snarskis

2021-01-04, 12:20 (atnaujinta 2021-04-27, 00:43)

0 komentarų
Naujųjų „Xiaomi“ flagmanų be įkroviklių niekas neperka: daugelis pirkėjų pasirinko kitą opciją

Kinijos kompanija „Xiaomi“ naujuosius metus pradėjo kiek anksčiau nei visi ir dar gruodžio 28 dieną pristatė pirmąjį savo 2021 metų flagmaną. „Xiaomi Mi 11“ buvo pristatytas likus vos keletui dienų iki Naujųjų metų, o jo pardavimai prasidėjo iškart po to.

Jau žinoma, kad „Xiaomi“ per pirmąją dieną sugebėjo parduoti maždaug 350 tūkst. naujų flagmanų, tačiau dabar pasirodė ir dar įdomesnė statistika. Kaip žinia, „Mi 11“ modelis parduodamas be įkroviklio dėžutėje, visai kaip ir „Apple“ naujausi telefonai. Tačiau dabar aiškėja, kad tokių modelių buvo parduota ne tiek ir daug.

Tik prasidėjus „Xiaomi Mi 11“ pardavimams, pirkėjams buvo pasiūlytas ir specialus pasiūlymas – ribotą laiką buvo galima įsigyti šį naująjį flagmaną su įkrovikliu dėžutėje, o už tai nereikėjo mokėti papildomai. Toks specialus leidimas buvo pavadinimas „Special Set Edition“, o būtent tokį variantą užsisakę kinai dovanų gavo ir 55 W GaN įkroviklį. Ir dabar jau aišku, kad tokiu pasiūlymu pasinaudojo didžioji dauguma „Xiaomi“ flagmano pirkėjų.

Kompanijos atstovai socialiniame tinkle „Weibo“ paskelbė, jog pirmąją dieną buvo parduota vos 20 tūkst. išmaniųjų telefonų, kurie buvo be įkroviklio dėžutėje. Tai reiškia, kad likę pirkėjai, kurių turėtų būti maždaug 330 tūkst., nusprendė įsigyti „Special Set Edition“. Žvelgiant į šiuos skaičius procentaliai – vos 6 proc. pirkėjų gaus „Xiaomi Mi 11“ be įkroviklio dėžutėje.

Toks pirkėjų pasirinkimas neturėtų stebinti. Atsižvelgiant į tai, jog „Xiaomi“ sugalvotas specialus pasiūlymas buvo visiškai nemokamas, daugelis neabejotinai pasirinks tokią opciją. Nors daugeliui tikriausiai net ir nereikalingas naujas įkroviklis, tačiau tokie papildomai įrenginiai gali praversti daugeliui. Dar viena įdomi detalė, „Xiaomi“ vadovai atskleidė, kad pašalinti įkroviklį iš telefono dėžutės buvo galvojama dar 2015 metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas