„Meizu“ jau netrukus pristatys „Meizu 17“ flagmaną su 5G ryšio technologija

„Meizu“ jau netrukus pristatys „Meizu 17“ flagmaną su 5G ryšio technologija

Kinijos kompanija „Meizu“, kuri pastaruoju metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, jau kuris laikas buvo visiškai atsitraukusi nuo išmaniųjų telefonų gamybos. Nuo tada kai spalį buvo išleistas „16T“ modelis – nebuvo girdėti visiškai jokių naujienų iš šio gamintojo pusės. Tačiau viską pakeitė naujųjų „Qualcomm“ procesorių pristatymas.

Išmaniųjų telefonų gamintojas jau visai netrukus ketina išleisti naująjį „Meizu 17“ flagmaną su 5G ryšio palaikymu. Nors pristatymas turėtų įvykti jau visai netrukus, tačiau iki šios dienos nebuvo pasirodę šio įrenginio nuotraukų, o ir didžiąją dalį specifikacijų gaubia nežinia.

Vienintelis dalykas, kuris žinomas oficialiai – prekyboje naujasis „Meizu 17“ turėtų pasirodyti pirmojo 2020 metų ketvirčio metu, o pats telefonas turėtų veikti su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei „Snapdragon X55“ modemu, kuris skirtas 5G ryšiui.

Pasirodžius informacijai apie „Meizu“ planuojamą spaudos konferenciją, prasidėjo ir kalbos apie galimas kamerų konfigūracijas. Kaip jau minėjome, oficialių naujienų kol kas nėra, tačiau spėjama, kad „Meizu 17“ galimai turės trigubą kamerą nugarėlėje, o pagrindinė kamera pasižymės 48 MP arba 64 MP raiškos vaizdo jutikliu.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas