Ženkite į ateitį: galinga ir net 6K palaikanti išmani TV dėžutė iš Vokietijos sandėlio - vos už 40,59 euro

Ženkite į ateitį: galinga ir net 6K palaikanti išmani TV dėžutė iš Vokietijos sandėlio - vos už 40,59 euro

Šiandien galite įsigyti išmanųjį televizorių už pakankamai nedidelę kainą, bet argi kyla ranka atnaujinti savo senesnį televizorių ir pirkti naują, išmanųjį, kai televizijos populiarumas galimai mažėja, o ir vis dažniau iš draugų ar pažįstamų galime išgirsti frazę „nėra ką žiūrėti“, „nieko gero nerodo“ ir pan.? Šiandien savo skaitytojams siūlome tikrai naudingą ir ateičiai pasiruošusį daiktą - 6K rezoliuciją palaikantį išmanų televizoriaus priedėlį.

Paspaudę šią nuorodą „H6” išmanią televizoriaus dėžutę įsigyste vos už 40,59 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Vokietijos sandėlio, tad prekė jus pasieks greitai ir be papildomų mokesčių.

Plačiau apie „H6 Smart TV Box“

Iš išorės ši dėžutė niekuo nenustebins ir yra labai panaši į visus kitus produktus, kurie atlieka tokią pačią funkciją. Pakankamai nedidelis, juodas kvadratas su keliomis ryškesnėmis linijomis, paįvairinančiomis nuobodoką dizainą. Kitoje pusėje rasite USB 3.0, tinklo kabelio ir HDMI lizdus, taip pat AV jungtį ir lizdą maitinimio šaltiniui prijungti. Įrenginio komplektacijoje jau pasirūpinta HDMI laidu, todėl galėsite nebesirūpinti kuo šią dėžutę prijungti prie televizoriaus.

Šis įrenginys veikia su Android 9.0 operacine sistema, kuri leis atsisiųsti įvairių programėlių ar žaidimų, kurias naudojate ir savo telefone. Kad žaidimai veiktų sklandžai, „H6“ aprūpintas keturių branduolių „Allwiner H6“ 64 bitų procesoriumi, „Mali-T720“ grafikos plokšte, 4 GB DDR3 darbine atmintimi ir 32 GB vidine atmintimi, kuri gali būti praplėsta įdedant TF atminties kortelę, kurios maksimali palaikoma talpa – 32 GB. Visa tai tikrai labai solids komplektas vos 40 eurų kainuojančiam daiktui.

Galingas procesorius leidžia dėžutei vaizdą atkurti 6K rezoliucija 30 kadrų per sekunde kokybe, o 4K - net 60 kadrų per sekunde. Be to, vaizdą pagerina HDR10 standarto palaikymas, tad nusipirkę šį priedėlį džiaugsitės nuostabiais filmais ir „YouTube” klipais, o galbūt dėl IPTV teikiamų galimybių netgi atsisakysite televizijos tiekėjo antenos ar priedėlio. Pakuotėje taip pat pridedamas patogus valdymo pultas.

Taigi, dabar galite pradžiuginti savo televizorių su šia išmaniąją dėžute, kuri tikrai verta dėmesio. Kas gi nenorėtų patogiai pažiūrėti įvairias nuotraukas iš kelionių per televizorų su dideliu ekranu? Ar net pažaisti keletą žaidimų?

Primename, kad paspaudę šią nuorodą „H6” išmanią televizoriaus dėžutę įsigyste vos už 40,59 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Vokietijos sandėlio, tad prekė jus pasieks greitai ir be papildomų mokesčių.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Edmundas

Įdomu ar androidas čia legalus? Nes aktualu diegiant Teliaplay programėlę, kuri pasitikrina ar andoid nenu-Rootintas

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas