Ekranas kur panorėjus: „Samsung“ pristatė įrenginį, kuris nustebins savo galimybėmis

Ekranas kur panorėjus: „Samsung“ pristatė įrenginį, kuris nustebins savo galimybėmis

Mobilumas ir universalumas šiandien yra vienos esminių savybių, kurių vartotojai tikisi iš naujausių technologijų. Tai galioja ne tik išmaniesiems telefonams ir kompiuteriams, bet ir kitiems kasdienybę praturtinantiems ir gyvenimą patogesniais darantiems įrenginiams. Vieną tokių metų pradžioje pristatė bendrovė „Samsung“, kurios naujasis multimedijos įrenginys „The Freestyle“ suteikia galimybę aukščiausios kokybės vaizdu mėgautis praktiškai bet kokioje erdvėje.

„Technologijos turi atverti vartotojams naujas galimybes ir išlaisvinti nuo apribojimų. Būtent į tai yra orientuotas „The Freestyle“, kurio koncepcija ir išpildymas leidžia asmeninę pramogų erdvę susikurti bet kur ir bet kada. Šio įrenginio universalumas atspindi šiuolaikinį žmonių gyvenimo būdą ir leidžia prietaisą kiekvienam naudoti pagal savo individualius poreikius“, – sako Miroslavas Ramanavičius, „Samsung Electronics Baltics“ televizorių segmento pardavimų vadovas Baltijos šalyse.

Lengvas būdas vaizdu mėgautis kad ir kur būtumėte

Skirtingai nei įprasti multimedijos įrenginiai, stilingo minimalistinio dizaino „The Freestyle“ sveria vos 830 gramų, todėl lengvai telpa į kuprinę ar net didesnę kišenę. Nešiojamas įrenginys nereikalauja jokio tvirtinimo ir gali būti pritaikomas naudoti 180 laipsnių kampu, todėl aukščiausio lygio vaizdą galima suprojektuoti net ir netikėčiausiose vietose – ant stalų, grindų, sienų ar net lubų.

Kiekvienam paviršiui vaizdą automatiškai pritaiko „The Freestyle“ turimos išmaniosios technologijos. Dėl to, nepriklausomai nuo mobilaus ekrano padėties, vaizdas visuomet išlieka tobulai proporcingas ir ryškus.

Šis įrenginys taip pat gali būti naudojamas skaidrių demonstravimui, muzikos klausymui, o dėl savo daugiafunkciškumo gali pasitarnauti tiek rengiant vakarėlį, tiek pristatant svarbų projektą darbe. Pravers jis ir penktadienio vakarą leidžiant ant sofos bei žiūrint norimą turinį iš bet kokios platformos, įskaitant „YouTube“, „Netflix“ bei internetinę televiziją.

Įrenginys, atspindintis jūsų nuotaiką

„Samsung“, pristatydami šį įrenginį, ragina kartu „The Freestyle“ išreikšti savo asmenybę – pasitelkus apšvietimo funkciją patalpoje galima lengvai sukurti nuotaiką atitinkantį apšvietimą. Šis režimas projektuoja įvairias vaizdines koncepcijas naudotojo interjere ir sukuria ypatingą atmosferą.

Apšvietimo funkcija taip pat leidžia namuose sukurti profesionaliai foto studijai prilygstančią aplinką, o pakabinus įrenginį ant lubų, vaizdas, projektuojamas žemyn, sukuria išskirtinę patirtį bei patobulina kambario interjerą.

360 laipsnių kampu sklindantis garsas ir lengvas suderinamumas

„The Freestyle“ taip pat turi integruotą išmanųjį garsiakalbį, kuris garsą skleidžia 360 laipsnių kampu, taip leidžiantis dar labiau įsitraukti į žiūrimą filmą ar leisdamas tolygiai užpildyti patalpą mėgstamos muzikos garsais. Analizuodamas garsus, įrenginys gali prie muzikos priderinti į aplinką projektuojamas vizualizacijas. Tai gali kilstelėti rengiamą vakarėlį į naują lygį ar paprasčiausiai namuose sukurti norimą nuotaiką.

Pilną įrenginio mobilumą užtikrina galimybė jį naudoti tiek jungiant į standartinį elektros lizdą, tiek su įkraunamomis baterijomis. Tai leidžia aukščiausios kokybės multimedijos patirtimi mėgautis ne tik namuose, bet ir kelionėse, iškylose gamtoje ar daugelyje kitų gyvenimiškų situacijų.

Naujos kartos mobilus ekranas yra suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ įrenginiais, o taip pat su „Samsung Smart TV“ televizoriais. Be kitų privalumų, įrenginys turi valdymo balsu funkciją.

Išankstinė prekyba daugiafunkciniu „The Freestyle“ įrenginiu Lietuvoje prasidėjo sausio 20 d. ir tęsis iki vasario 20 d.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Guzikas

Už 350 € kinietiškas bevardis proektorius su 2500 liumenų, tai reiškia vos ne 5 kartus ryškesnį vaizdą !!! Sakysite kinas perdeda??? Neee, šalia šio kino Šilelis vos matomas, tai ką kalbėti apie šį Samsungą ???

Hff

Ieškojau tik dviejų kriterijų, kurių šiame straipsnelyje neradau, gal kur nukišti ir buvo. Topocentre pačio aprašymo apačioje nukištus atradau: LED ir 550 lm. Už €1000 eurų tokį šlamštą pirkti? Šilelio projektoriaus už €100 ar €200 panašios charakteristikos. Už €1000 tikiesi kažko daugiau, o ne atgyvenusių technologijų. Kažkas panašaus būtų iš geležies amžiaus grįžti į akmens ir už tą akmenį sumokėti kaip už geležinį įrankį.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas