Ieškantiems naujo televizoriaus: paaiškėjo geriausi 2021-2022 metų produktai

Ieškantiems naujo televizoriaus: paaiškėjo geriausi 2021-2022 metų produktai

Šešiasdešimt IT leidinių iš 29 valstybių vienijanti Europos vaizdo ir garso asociacija (EISA) kasmet paskelbia geriausius produktus įvairiose elektronikos srityse. Laureatai renkami iš Europoje platinamų prietaisų. Čia apžvelgsime specialistų komandos šiemet išrinktus geriausius televizorius.

Geriausias Premium OLED televizorius 2021-2022 „LG OLED65GX“

„LG Gallery“ OLED serijoje akį traukia naujas požiūris į televizoriaus dizainą su ypač plonu šarnyriniu laikikliu, kuris leidžia televizorių pakabinti prie pat sienos. Pridėkite itin ploną matricą ir turėsite ekraną, kuris prikausto dėmesį.

„OLED65GX“ aukščiausio lygio pasiekimai tęsiasi kalbant apie funkcijas ir našumą. „OLED“ technologijos juodos gylis, spalvos ir kontrasto stiprybės yra visiškai įrodytos, be to jas patobulino LG „AI Picture Pro“ apdorojimas, o klasėje pirmaujantis „HDMI v2.1“ ryšys skirtas žaidimams 4K/120 kadrų per sekundę dažniu, VRR technologija užtikrina ir ypač mažą vėlavimą, o išorinės garso sistemos gali pasigirti eARC. Ilgame funkcijų sąraše taip pat yra laisvų rankų valdymo balsu valdymas, „Dolby Vision HDR“, „LG WebOS“, „Bluetooth“ ausinių palaikymas ir daug daugiau.

Geriausias 8K televizorius 2021-2022 „LG 75NANO99“

Nesvarbu, ar esate kinomanas, ar žaidimų, ar sporto mėgėjas, LG 75NANO99 8K televizorius tikrai patiks. Didelio našumo ekranas, sukurtas siekiant pagerinti atkūrimą iš bet kokio šaltinio, naudojant pažangų garso ir vaizdo apdorojimą, – tai naujasis „LG α9 Gen3 AI“ mikroschemų rinkinys, taip pat užtikrina ateities HDMI 2.1 ryšį (su 8K / 60fps ir 4K / 120fps palaikymu) ir kartu su visais populiariais 8K kodekais. Vaizdo kokybe rūpinasi „NanoCell IPS“ matrica ir „Full Array Local Dimming LED“ variklis, kurie kartu suteikia platų žiūrėjimo kampą, rafinuotas spalvas ir sodrų kontrastą, o padidinant mastelį gaunamas puikus HD ir 4K turinio ryškumas. Tai yra technologinė jėga, tačiau išlieka intuityvi ir maloni naudoti.

Geriausias OLED televizorius pagal kainos ir kokybės santykį 2021-2022 „PHILIPS 55OLED805“

EISA komisija šį modelį pavadino ir evoliucija, ir revoliucija. Naujas „Philips“ vidutinio lygio OLED televizorius turi ankstesnių kartų „Android“ išmaniųjų funkcijų ir universalų HDR palaikymą, tačiau čia debiutuoja plačiai atnaujintas vaizdo apdorojimas. Rezultatas – 4K HDR ekranas išgaunantis geriausias galimybes iš diskų ir skaitmeninių šaltinių, dirbtiniu intelektu pagrįstais bendrovės P5 procesoriaus patobulinimais, padidinantis ryškumą, spalvų ryškumą ir judesio aiškumą. „55OLED805“ taip pat yra tikrai visapusiškas ir su unikaliomis savybėmis, įskaitant „Ambilight“ apšvietimą ir „DTS Play-Fi“ garsą, ir neįkyrus dizainas, kuris tiks bet kokiai aplinkai. Tai puikus televizorius už patrauklią kainą.

Geriausias televizorius namų kinui 2021-2022 „PHILIPS 65OLED935“

Aukščiausio lygio garsas ir kokybiškas vaizdas suderinami kartu su „Philips“ 4K OLED televizoriumi. Pirmasis turėtų būti dėkingas novatoriškai integruotai „65OLED935“ garsiakalbių sistemai 3.1.2, sukurtos bendradarbiaujant su garso specialistais iš „Bowers & Wilkins“. Sistema turi dvi „Dolby Atmos“ atkūrimo tvarkykles, centrinį „Tweeter-on-Top“, skirtą pagerinti dialogų ir balso aiškumą, ir gale įmontuotą žemų dažnių garsiakalbį, skirtą kino bosams. Tuo tarpu vaizdo naudingas AI + apdorojimas (pristatantis novatorišką kovos su ekrano išdegimu technologiją) bei platus OLED kontrastas ir tikslumas. Keturių pusių „Ambilight“ įtraukia dar vieną panardinimo lygį, kuris visiškai sužavi.

Geriausias televizorius pagal kainos ir kokybės santykį 2021-2022 „TCL 65C815“

Į itin prisotintą vidutinio lygio televizorių rinką ateina itin konkurencingas TCL 65C815 – funkcijų gausa, prieinamas 4K ekranas, užtikrinantis gerą vaizdo našumą. Jo „Quantum Dot“ matrica naudojama plačiam spalvų atkūrimui, o kraštinis LED apšvietimas ir efektyvus turinio apdorojimas užtikrina, kad HDR šaltiniai (įskaitant „HDR10 +“ ir „Dolby Vision“) duotų dramatišką kontrastą. Garsas iš su „Dolby Atmos“ suderinamos integruotos 2.1 garsiakalbių sistemos yra puikus priedas, be to, įspūdį daro TCL patogumas naudoti – „Android TV“ daro turinio pasirinkimą paprastu, o laisvų rankų „Google“ padėjėjas kviečia savininkus kalbėtis. Tai yra televizorius, siūlantis puikų kainos ir kokybės santykį.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas