Netrukus prekyboje pasirodanti LG naujiena: pademonstruotas įspūdingo dydžio ir savybių „G2 OLED evo Gallery Edition“ televizorius

LG

„LG Electronics“ (LG) paskelbė, kad netrukus pasaulio rinkose bus galima įsigyti didžiausią pasaulyje OLED televizorių – „LG OLED evo Gallery Edition TV“ 97G2 modelį. Tikslios pardavimų pradžios datos bus paskelbtos artimiausiomis savaitėmis, o pirkėjai televizorių įsigyti galės visose Baltijos šalyse.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Netrukus prekyboje pasirodanti LG naujiena: pademonstruotas įspūdingo dydžio ir savybių „G2 OLED evo Gallery Edition“ televizorius

97G2 turi stulbinantį 97 colių ekraną su LG savaimine šviečiančių OLED pikselių technologija, užtikrinančia įspūdingą žiūrėjimo patirtį. Nuo šiol LG OLED televizorių linija gali pasiūlyti 42, 48, 55, 65, 77, 83, 88 ir 97 colių televizorius – asortimentas papildytas 97 colių televizoriumi, didžiausiu kada nors pagamintu OLED TV ekranu.

LG OLED devynerius metus iš eilės išlaikė pasaulio aukščiausios klasės televizorių rinkos lyderių poziciją1 ir tapo milijonų vartotojų visame pasaulyje favoritais. OLED savaime šviečiantys pikseliai nepriklausomai vienas nuo kito gali būti įjungti ar išjungti, taip atkuriant tobulus juodus atspalvius, neįtikėtinai natūralias spalvas ir begalinį kontrastą. Be foninio apšvietimo technologijos, OLED ekranai leidžia kurti dar neregėtas formas, pavyzdžiui, lanksčius ar susukamus, televizorius.

2022 metų IFA parodoje IFA LG pristatys naują modelį 97G2, kuris yra dalis papildyto aukščiausios klasės televizorių asortimento, apimančio vis daugiau puikių, itin didelių ekranų, skirtų įsimintinoms namų pramogoms. Įmonė taip pat demonstruos savo pažangiausių ekranų technologijų įvairovę – IFA stende pristatys išskirtinius OLED, MicroLED ir QNED televizorių modelius.

Naujausia rinkos tyrimų ataskaita2 teigia, kad šiais metais OLED televizoriai sudarys 55 proc., o 2023 m. – 66 proc. Europos aukščiausios klasės televizorių rinkos. Ataskaita taip pat prognozuoja, kad 2022 m. pasaulyje bus parduota apie 14,9 mln. vienetų didesnių nei 70 colių televizorių, o kitais metais šis skaičius augs iki beveik 17,1 mln. Nuolat plėsdama didelių ir itin didelių ekranų OLED televizorių asortimentą, LG galimai ir toliau dominuos aukščiausios klasės televizorių segmente Europoje ir visame pasaulyje.

Vienai iš LG IFA parodos žvaigždžių – 97 colių „LG OLED evo Gallery Edition“ televizoriui – naudojama įmonės „OLED evo“ technologija, „α (Alpha) 9 Gen5“ dirbtinio intelekto procesorius ir pažangūs algoritmai, kad vaizdas būtų tikroviškas, o žiūrėjimo patirtis – išties įtraukianti ir primenanti kino teatrą. 97 colių G2 serijos modelis yra LG „Gallery Design“ – televizorius prigludęs prie sienos, todėl puikiai įsilieja į aplinką ir akimirksniu patobulina net patį prabangiausią namų kino teatrą ar interjerą.

Daugiausia dėmesio iš visų IFA parodoje pristatomų stulbinančių LG 8K televizorių susilauks 88 colių LG SIGNATURE OLED 8K (88Z2 modelis) ir 86 colių QNED TV (86QNED99 modelis). Žvilgsnį kausto įspūdingas abiejų modelių dydis, nuostabi 8K (7680 x 4320) raiška ir naujausios LG ekranų technologijos, tad sudomins bet kokio žanro turinys. Berlyne taip pat pristatomas ir didžiulis 136 colių 4K Micro LED (3840 x 2160) LG monitorius. Šis naujoviškas namų pramogų sprendimas užtikrina įspūdingą aukščiausios klasės vaizdo kokybę, nes mikrometrinio dydžio savaimine šviečiantys pikseliai derinami su moduline konstrukcija.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas